proud to be peevish ([info]divi_g) rakstīja [info]jun_dzi kopienā,
@ 2005-08-17 11:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rīgas Centra humanitārās vidusskolas direktores amatam virzīs Inetu Rudzīti
Konkursa komisija par piemērotāko kandidāti Rīgas Centra humanitārās vidusskolas direktores amatam ir atzinusi Inetu Rudzīti, kura līdz šim strādājusi Izglītības valsts inspekcijā, liecina Rīgas domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komitejas deputātiem sagatavotie materiāli.

Par Rudzītes kandidatūru vēl būs jālemj Rīgas domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komitejai. Savukārt galīgo lēmumu par Rudzītes iecelšanu amatā pēc saskaņošanas ar Izglītības un zinātnes ministriju būs jāpieņem Rīgas domes prezidijam.

Jau ziņots, ka jūlija beigās tika izsludināts konkurss Rīgas Centra humanitārās vidusskolas direktora amatam, jo ar tiesas spriedumu amatā atjaunotais skolas direktors Jānis Jundzis lūdza atbrīvot viņu no ieņemamā amata.

Kā iepriekš informēja Jundža pārstāve advokāte Ilona Jirgena, amatā atjaunotais skolas direktors izmantoja Darba likumā paredzētas tiesības uzteikt darba līgumu, "pamatojoties uz tikumības un taisnprātības apsvērumiem, kas neļauj turpināt darba tiesiskās attiecības".

Jirgena skaidroja, ka Jundzis pieņēmis šādu lēmumu, jo "pēc triju gadu morālām represijām viņš vairs nevēlas turpināt strādāt pie darba devēja".

Jundzi atstādināja no darba pienākumu pildīšanas 2003.gada 13.martā, kad, pamatojoties uz skolēnu vecāku sūdzībām par nelikumīgu maksājumu pieprasīšanu, vidusskolā sāka direktora darbības pārbaudi.

Šā gada jūnijā Rīgas Centra rajona tiesa atzina Jundža atstādināšanu no amata par nepamatotu un uzdeva Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamentam Jundzi atjaunot amatā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nee
2005-08-17 20:44 (saite)
ak cik lieliski, ka mees tik aatri tiksim valjaa no jundzha!!!!!!!!! this made my day!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]divi_g
2005-08-17 20:59 (saite)
Nevar jau vēl zināt, vai jaunā direktrise būs labāka..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nee
2005-08-17 21:02 (saite)
neticās, ka var būt sliktāk...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2005-08-17 21:20 (saite)
Esmu optimists - var, var! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?