miilu ([info]p_s_miilu) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2013-10-20 15:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sirds dziedināšanas grupa sievietēm
Mīļās māsas!

Aicinu jūs uz satikšanos nelielā pašpalīdzības grupā, kas domāta sievietēm, kas vēlas sadziedēt sirdssāpes pēc šķiršanās no mīļotā cilvēka.

Grupa ir iecerēta kā tikšanās vieta sievietēm, kuras piedzīvojušas zaudējumu, bet pieņem to kā izaugsmes iespēju un meklē ceļu, kā dziedināt sirdi attīstoties un mainoties. Kopā mēs meklēsim veidus, kā pārvarēt zaudējuma sāpes, dalīsimies pieredzē par iedarbīgākajiem paņēmieniem sirdsmiera iegūšanai un cita citu iedrošināsim virzīties pretī līdzsvaram, jaunai dzīves elpai un izaugsmei.

Katrai no mums ir kāds spēka avots, gudrība un talants. Dalīsimies tajā un, palīdzot citām, palīdzēsim arī sev. Varbūt kāda ir izlasījusi iedvesmojošu grāmatu, un lasītais ir palīdzējis atrisināt kādu situāciju. Varbūt kādai ir talants mūzikā, mākslā, ēst gatavošanā, dejā, un mēs visas varam iemācīties kaut ko jaunu. Katra grupas dalībniece ir aicināta piedalīties ar savu radošu ieguldījumu un sniegt spēcinošu pieredzi visām pārējām.

Grupa nav saistīta ar terapeitiskiem procesiem, tā nav arī balstīta kādā garīgajā mācībā vai reliģiskajā virzienā. Tā ir atvērta dažādu uzskatu, pārliecības un seksuālās orientācijas sievietēm. Grupā obligāts noteikums ir konfidencialitāte. Dalībnieces ir aicinātas būt atklātas, godīgas un ar cieņu izturēties cita pret citu. Ceļš, kuru izvēlēsimies un kopā iesim, būs mūsu pašu veidots.

Tikšanās paredzētas divreiz mēnesī, trešdienu vakaros. Pasākums ir bezmaksas, balstīts uz brīvprātību un sadarbību. Grupā būs līdz desmit dalībniecēm. Plašāka informācija: sirdsprieks@inbox.lv

Uz tikšanos!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?