baltaistrusis ([info]baltaistrusis) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2010-02-15 11:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Crystral Sound System - March Fyah Blaze JungleMix

Improvizācijas teātris „Hamlets” aicina pievienoties!
Izmantojot Latvijas lielākā sociālā portāla jauno piedāvājumu, arī improvizācijas teātrim „Hamlets” nesen ticis izveidots korporatīvais profils ar adresi http://www.draugiem.lv/hamlets/. Interesenti tiek aicināti pievienoties un sekot teātra ziņām arī šādā veidā!

Profilā tiek publicētas svarīgākās ziņas no teātra ikdienas, pasākumu afiša, improvizācijas izrāžu apraksti, citāti un fotogrāfijas, kā arī norādes uz interesantākajiem materiāliem, kas atrodami teātra mājaslapā. Tāpat teātra administrācija spriež par iespēju nākotnē starp profila sekotājiem izlozēt brīvbiļetes uz pasākumiem un citas pārsteiguma balvas.

Atgādinām, ka teātra „Hamlets” telpās notiek arī regulāri džeza koncerti, kuros piedalās pasaules mēroga zvaigznes. Tā jau šonedēļ, 16. februārī klubā uzstāsies džeza mūziķis Deniss Paškēvičs un viņa trio ar projektu "The Book of Revelation". Koncerta programmā - modernais avangards, eksperimentālais džezs un alternatīvā oriģinālmūzika. Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas "Biļešu Servisa" kasēs.

Teātra „Hamlets” jaunumiem iespējams sekot arī „Twitter” tīklā:
http://www.twitter.com/hamlets_teatris



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?