Jerry the Mouse ([info]jerrym) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2004-05-05 23:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tātad, kails kā no mātes miesām nācis (un trusikos, jo "u nas seksa ņetu"), ar siltas apelsīnu sulas paku ķepās, esmu gatavs nu rakstīt atskaiti par šo vakaru "Hamletā" ;)

Nemelošu, teikdams - manas un "Hamleta" koeksistences laikā šis bija lielākais sviests, kāds tur pieredzēts. Bet labs, ļoti kvalitatīvs sviests. No dzeltenajiem. Neatceros pat, kad es pēdējo reizi pirms šī vakara esmu tā smējies, līdz pat asarām.



Pārstāstīt to visu kādam, kas nav bijis klāt, ir diezgan neracionāla doma ;) bet klātesošajiem pietiks ar momentu fiksāžu ;) slinks es esmu, jā.

Pirmais, kas iekrita acīs, bija Mārča ideja "aklajos piedāvājumos" pie Prodigy dziesmas attēlot makšķerēšanu. Nu, tas vienkārši BIJA jāredz :D Pēc tam lielisks bija sniegums no Oskara un Ilzes, spāņu deja.

Viesturs "transportlīdzekļa" gida lomā - sviesta tīrradnis. Tas pats Viesturs vēlāk Latvijas vēstniecībā Ķīnā, prasot Latgales vīzu - bez komentāriem :)

Patika arī Līgas un Ilzes sadziedāšanās tēmā par Latvijas Novusa federāciju.

Viesturs Tarzāna lomā - te nu es patiešām raudāju. Arī Zagorskis atzina, ka te nu bija īsts "šekspīrisms", tuvs Džoisa apziņas plūsmai:

"Pogas manam mētelim / Nezināmā rakstā vītas"

jeb

"Skatos tavos matos / Liekas, zinu pasaules vēsturi"

jeb

"Veros tavā sejā / Liekas, vēl nav beidzies Pirmais pasaules karš"

ĢĒNIJA CIENĪGAS VARIĀCIJAS :)

Te nobālēja pat Mārča un Līgas sniegums par romantisku vakaru trauku veikalā.

Ģeniālu frāzi, manuprāt, Viesturs izspļāva arī daktera un māsiņas dialogā, kā vienu no galvenajām atšķirībām starp dzimumiem minot to, ka tajā vietā, kur vīrietim ir 12-pirkstu zarna, sievietei ir 11-pirkstu zarna.

Mārcis ļoti labi pārveidoja "Enkura monologu", pārnesdams darbību uz psihiatrisko slimnīcu, kur ievietots cilvēks, kas domā, ka ir enkurs. Bēgšanas plāns, izmantojot traktoru no 48. palātas un laivu no 38-ās, bija supersviests :)

Un visbeidzot, Viestura "Alpīnista monologs", stāstot mācītājam mazos alpīnista grēciņus par iekāri nolaisties no kalna ar velosipēdu.

"Var jau dziedāt Situ dūri uz galda, bet kas tev Himalajos galdu dos, tur jau neviens zoli nespēlē.."


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?