varmaaka ([info]varmaaka) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
Ūdens. Un maxima ir sūds. Vienīgais, ko tur var iemācīties ir tas, kā tur cilvēkiem nesodīti kāpj uz galvas. Mazā alga ir viens (par to vienojas uzreiz), bet spļaušana virsū plebejiem ir kas cits.

Anywho, ja maxima vai kāds cilvēcīgāks shops, var painteresēties pie preču pieņemšanas noliktavās, tur kaut kāda datu ievade pīslī notiek. Es biju pat uz interviju reiz, kad meklēju darbu studiju laikam, bet viņi, protams, sadirsa, ka var apvienot ar mācībām. Tur čerņa ar 3 naktīm nedēļā sanāca un implikācija bija, ka students var negulēt un pēc nakts darba iet uz lekcijām. Īsāk sakot, pilna slodze bezmazvai. Also, lokācija kaut kur uz Rāmavas pusi, kas nozīmē assfail transportēšanos. Bet, ja ūdens mutē smeļās, tad labāk tur, nekā maximas veikalā.
Lai arī ko citi saka, tas būs gandrīz worthless experience un ilgāk par dažiem mēnešiem tur uzturēties nevajadzētu, jo tas, ko iemācīsies neatsvērs pakāsto laiku un uz karjeras izaugsmi labāku par 1 minor paaugstināšanu ir stulbi. Protams, ja vien ir komunikabls un atraktīvs un prot verbāli (un varbūt ne tikai) palaizīt kādam ānusu.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?