pieninjsh ([info]pieninjsh) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2011-01-08 00:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kāds ir pats, pats nepatīkamākais/pretīgākais algotais darbs ko esi darījis un kāds bija atalgojums? Īss darba apraksts?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pieninjsh
2011-01-08 00:22 (saite)
Sākšu ar sevi - gadus 5 atpakaļ kādu nedēļu biju kapracis/izvadītājs (nezinu kā pareizi saucas tie, kas melnā vamzī, baltos cimdiņos nes zārku/aizrok bedri. Uzdevumos ietilpa bedres izrakšana, izvadīšana, aizrakšana. Par papildus samaksu varēja braukt izsaukumos kur kāds nomirējs jāsavāc/jānokasa no ceļa, pēc tam jāsaģērbj/jānogrimmē, lai bērēs i cmuks. To gan es nedarīju. Tik raku un nesu.
Visi kolēģi kā viens traki lietoja alkoholu. Bez tā bija grūti redzēt litriem asaru diendienā, vai kā māmiņas lec bērniem kapā pakaļ. Tāpēc arī pēc nedēļas pametu šo darbavietu.
Atalgojums svārstījās no 20 - 80LVL par dienu. Vidēji ap 40LVL/dienā.

(Atbildēt uz šo)


[info]kurbulis
2011-01-08 01:01 (saite)
Viens no maniem pirmajiem darbiem bija kūdras kluču kraušana piramīdās kūdras purvā. Vasara, karsts, nākošajā dienā atnāc un viss sabrucis, zeme karsta, viss cepina, besis un kaitinošs viss. Pēc 2 dienām mūs ar čomiem atlaida, jo tos sūda klučus tā vien prasījās kā paspārdīt un grāvī iemest. Gan jau, ja tagad strādātu, tas viss neliktos tik ārprātīgi šausmīgi, bet nu tāda bija mana kaut cik oficiālā pieredze.

(Atbildēt uz šo)


[info]iekodeets
2011-01-08 01:15 (saite)
man bija astonjpadsmit un es straadaaju(?) par maacekli. karoch algu es par to sanjeemu.
luuk vienu dienu mani atstaaja salonaa vienu, tip uzticeeja man vienam caurdurt kaadu. nebija jau pirmaa reize. taatad ap 2viem dienaa salonaa ienaaca sievieta ap 35/40. balinaati mati ar parupjiem ilgviinjiem, saknas attaugushas kaadu centimetru un nevareeja neieveerot vinjas liekosvaru, kaa arii salkanaas smarzhas.
peec iisas auskeru apskates vinja saaka uzdot jautaajumus par to kur un kaa tie likami, cik tas maksaa utt.
beigaas izraadijaas ka vinja grib caurumu klitoraa. es piekritu izdurt.
Ls 50 uz rokas.

(Atbildēt uz šo)


[info]thirteenth
2011-01-08 01:24 (saite)
kioskā par santīmiem skaitīt katru avīzi, pildspalvu un kožļeni 2reiz dienā un vēl tīrīt ledu un sniegu no kioska apkārtnes 5 no rīta...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?