ю ([info]ttp) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2013-05-12 21:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

nepieciešamas receptes un indīguma izdzīšanas veidi


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaso
2013-05-12 23:17 (saite)
kas tas ir?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2013-05-13 07:47 (saite)
parastās bisītes aka murķeļi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]str
2013-05-12 23:25 (saite)
varbūt sažāvēt vajag.
tas arī līdzot

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2013-05-13 07:47 (saite)
nospriedām tomēr neaizrauties, ja vēl būtu lācpurni, tad jā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]grieta
2013-05-13 14:38 (saite)
"neaizrauties" nozīmē, ka Jūs šo visu tagad vienkārši izsviedīsiet laukā? >:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shvep
2013-05-13 14:43 (saite)
Par vēlu gan, bet nākamai reizei derēs - jānomazgā labi vien, un 2 reizes jānovāra. Un tad var sacept ar sīpoliem un saldo krējumsu. Bet jānovāra tās 2 reizes pilnīgi noteikti, indīgs ir.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2013-05-13 14:55 (saite)
redz, mums te kārtīgi sabrauca augumā
un velnsviņzin, negribās arī nopļūtīties, jāpameklē būtu tie lācpurņi, bet drīz jau būs gailenes, ar tām tā lieta daudz vienkāršak :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?