ю ([info]ttp) rakstīja [info]foodporn kopienā,
es zinu, ka vidzemes tirgū pie vienas tantes var dabūt lokāli audzētos svaigos, bet kur tieši varu pajautāt zinātājiem.
es viņus vienkārši sautēju, manuprāt vārīšana ir pārāk brutāla jau tā ūdeņainajam dārzenim, un pēc tam ar sviestiņu ierīvēju sānus, jo bešamels bišķīt pa treknu.
gardi bezgala, bet sākumā jāpierod.
ar zaļajiem vēl neesmu saskāries, jāgaida, kad parādīsies zemnieka būdelē


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?