kr15h ([info]kr15h) rakstīja [info]dizains kopienā,
Pamatā jau atdeve. Ja nav forma, bet ir idejas - vērtējam idejas, varbūt primārā ir forma - tad vairāk tiek vērtēta atdeve formveidei. Tā kā mākslas jēdziens šodien ir diezgan izplūdis, viens no gavenajiem kritērijiem pēc kā var objektīvi novērtēt radošu cilvēku - tā ir atdeve + izteiksmes līdzekļu lietojuma meistarības slīpējums, dažādība, sintēzes kvalitāte, utt.
Svarīga ir arī vēlme pilnveidot kultūras vidi un dzīvi šeit uz vietas - Latvijā, Rīgā, atbalstīt vienam otru (radošs cilvēks atbalsta radošu cilvēku), celt mākslinieka tēlu sabiedrībā, ar saviem darbiem motivēt cilvēkus attīstīt savas slēptās, ar visādiem stereotipiem un muļķīgiem priekšstatiem nobloķētās potences (jā - ļoti cēli un tā :), bet tāds tik tiešām varētu būt viens no radošā cilvēka mērķiem mūsdienu sabiedrībā).
Vērtēs Jauno Mākslinieku apvienības Jauno Biedru Uzņemšanas Darba grupa (tai skaitā arī es) + cilvēki no Latvijas Mākslinieku savienības.

Pie nolikuma, kur tas būtu pausts konkrētāk un detalizētāk, tiek strādāts. Turklāt jaunu biedru uzņemšana periodiski turpināsies tik ilgi, cik ilgi pastāvēs JMA. ;)

Būtu jauki, ja informācija tiktu padota tālāk. Mūsu interesēs ir uzņemt pēc iespējas vairāk jaunu biedru un ne tikai no Rīgas - runa iet par visu Latviju.

Varbūt kāds darbojas kaut kur, kur varētu sarunāt vietu reklāmai, sludinājumiem - būsim ļoti priecīgi par iespēju sadarboties!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?