#95 ([info]95) rakstīja [info]dizains kopienā,
Manuprāt, viss tomēr ir atkarīgs no lapas veidotāja profesionalitātes un attieksmes ;)
Cits atteiksies strādāt pa 10ls (piemēram, tā jau summa mazmazītiņa, bet stundas darbam jau būtu ok, ne?:), cits izveidos sūdu, cits izveidos estētisku mini-webiņu, bez liekām ekstrām, cits varbūt labam paziņam par velti izveidos elegantu darbu :)

Tu joprojām runā par "sarežģītumu", ja tā var teikt.
Var jau būt, ka attēli šajā lapā nemaz nebūs ;) Nu, nebūs Tev jāčakarējas ar bildēm, a ko padarīsi? Labi, varbūt piekrītu - sūdīgi attēlu laba apstrāde prasa laiku. Ok, tātad nebūs eleganti apstrādātu attēlu. Whatever.

Labi, aizmirstam par bildēm, parunājam kaut vai par pamatdizainu.
Kur tur var zust kvalitāte? Nu kur?
Nebūs PhotoShop, nu paņem Gimp - gan jau pamatlietām būs OK. Negribi ņemt Gimp, varbūt tik tiešām iztiksi ar MS Paint un pārējais būs paveicams ar HTML/CSS :) Tas tā, būšu naiva un domāšu, ka neviens nezin, ko nozīmē pirātisms. (Ja tu esi kaut reizi strādājis ar PhotoShop, CorelDraw - tev tik tiešām šīs programmas ir legālas?:)

--
Palikšu nīgra un pateikšu - ja par darbu saka "čakarēties", tas jau dod tik negatīvu pieskaņu tam visam, ka nav brīnums, ja rezultāti izpaliek ;)

Es īsti nezinu vai pirmais jautājums klientam "A cik tev naudas?" ir laba prakse. Kas zin, varbūt pieejamās naudas daudzums tomēr ir atkarīgs no tā, ko tu spēj piedāvāt ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?