osinsh ([info]osinsh) rakstīja [info]dizains kopienā,
@ 2005-10-19 10:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
buddha
Sveiki! Vai kaads nevareetu padaliities ar kaadu tutoriaalja adresi vai pasha padomu, kaa uztaisiit shaadu buddu. respektiivi man ir bilde ar cilveeku un es to veeelos paarveidot kaa statueti vai graveejumu akmenii. otrais pat buutu labaak.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kangaroo
2005-10-19 12:03 (saite)
Dabūsi vien zīmēt ar roku ;-)

Nezinu, pat nevaru iedomāties risinājumu. Es darītu tā- izprintētu uz plānākā iespējamā papīra, izveidotu statuju no plastilīna, uzlīmētu to bildi un tad nofočētu. Pārējais jau ir darbiņš priekš PhotoShop.

Var mēģināt ar Grain un kādu marble filtru izveidot kaut ko puslīdz vēlamā paskatā, tad piešķirt telpiskumu ar liekšanas funkciju, bet es neesmu tik pacietīgs- man vieglāk ir uztaisīt ar rokām- izveidot, uzzīmēt, salīmēt, sašūt u.tml.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]osinsh
2005-10-19 12:14 (saite)
bljaaviens! cik skarbi! pilniigi nekam neder. neba jau es to visu stundas laikaa grasiijos taisiit, bet... nu neko, mudriis, kaa teikt! thanx

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]osinsh
2005-10-19 15:17 (saite)
samazinaaju drastiski bildee kraasu skaitu. sadaliiju layeros pa taam pashaam kraasaam. tad vienkaarshi speeleejos ar eenaam, pashus objectus padarot pilniigi transparentus. veelamais nesanaaca, bet nu kautkas interesants izdevaas. bet nu nothing special :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?