dusk ([info]dusk) rakstīja [info]dizains kopienā,
Dizainā var maksāt ar pa vārdu! Būtu Coffe kāds ļebe'deva darinājums pāris tūkstoši. Dizainā es teiktu vairāk maksā par gabaldarbiem.
Vēl viens vēstījums. Neviena no lapām nav savas samaksātās cenas vērta.
Manā skatījumā vislielākais ieguvējs ir Love variants.
1. Love variants ir tīrs 1 cilvēka darbs, kurš baigi nav iesprindzis un izveidojis lapu "mēs esam internetā". Aptuvenā cena ar visu dizainu 100-300 Ls.
2. Pa dārgo sanācis. kaut cik labs CMS, kurš kaut cik ir SEO. Dizains padārgs un viņa telā ieturēt, tikai varu derēt neviens no dizaina elementiem nav apmaksāts un visi ir nozagti :D :D lapa pati par sevi samocīta, nepārskatāma. Izdota naudiņa 1000-3000 Ls
3. taisīta visdrīzāk pa čomam. Dizains pa lēto. Dizains ir garām. SEO absolūti nulle. Uzslava (četri ar lielu, lielu mīnusu piecu baļļu sistēmā), ka normāla foto galerijas sistēma salīdzinot ar vispār klubu lapām, kur 90% gadījumos ir kaka (ver visas simtiem bildes vaļā, nevar narmāli pat pārslēgties un tādā garā).Pati lapa ož cenu amplitūdā no 200-500 Ls
Rezumē ko dod dizains, ja nezini ko ar to tālāk iesāksi. Kas tev taisa lapu, griež html, uzliek skeletu, sakakārto visu tas arī zinās cik dizainerim iedot. Respektīvi tevis minētās lapās dizains ne vairāk kā 100-150 Ls ķepā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?