Anne ([info]anne) rakstīja [info]dizains kopienā,
@ 2006-11-17 14:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vai ir gadiijusies dizaina dziivee taada situaacija, ka klients ir tik augstaakaa meeraa kretiins, ka jaanaak klajaa ar uzstanofku aģentuurai-- vai nu dodiet man ko citu staadaat, vai es eju straadaat citur?

citaadi goda vaards, visa dziive paliek necieshama deelj taa, ka jaataisa nejeedziibas 6h katru dienu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]piccolo
2006-11-17 15:04 (saite)
kur citur? klienti ir visur. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]kosmonavtovich
2006-11-17 15:19 (saite)
parunā ar priekšniecību.
manējā ar vienu diezgan nopietni parunāja reiz. rezultāti bija - ja pirmo maketu apstiprināja 27ajā versijā, tad nākamo jau ar 10 reizi. progress :)

(Atbildēt uz šo)


[info]kic
2006-11-17 16:35 (saite)
saaksim a to ka klienti kretiini ir visur, no shiem nenosleepsies :))
bet es gribeeju jautaat vai starp tevi kaa maakslinieku/dizaineru/maketeetaaju un klientu nedarbojas arii kaads projektu vadiitaajs or smthin, kura viens no uzdevumiem buutu reguleet attieciibas ar klientu un attieciigi ja shis takaa redz ka klientam jau iet 10 makets un nekaa nau vinja uzdevums (peec manaam domaam) buutu iet pie klienta un runaat/spriest kas tur neliimeejas, ko vaig uzlabot utt. un tad nu sliktaakajaa gadiijumaa kaadreiz meedz pienaakt arii mirklis kad jaasaprot ka nebuus sadarbiibas jo nevar atrast kopeejo skatiijumu (man bosi saka - kopeejo dziesmu, nelsaa saka - mums sirds pukst dazhaados ritmos utt )

kautkaa taa...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]anne
2006-11-20 12:25 (saite)
protams, ir projvads un shamaa ar asarainaam aciim seezh pie trubas un sanjem kaarteejo vaajpraata murgu spriedeleejumu par to kaa kur ko vajadzeetu biidiit.

toch nav kopeejas dziesmas.
kaut kur tas suuds ir jaaliek-- jaaiet mochiit bosus tipat cik sukas mochii mani.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kic
2006-11-20 17:44 (saite)
savaacat kopaa a projektu vadiitaaju visus materiaalus un uzskataami paraadat bosam ka shis diivainis a.k.a. kretiins-klients juuzo firmas resursu (tevi un tik pat nelaimiigo projektu vadiitaaju) nelietiigi un taadaa veidaa rada firmai zaudeejumus (jo kaa zinaams tanii laikaa juus vareetu produktiivi straadaajot sapelniit daudz vairaak, bez liekaam saapeem), kaa arii taa turpinot var beigties ar
to ka klients aizies skalji pa pasauli klaigaajot ka juus redz netikaat galaa ar vinja uzdoto "vieglo" uzdevumu .
vai veel sliktaak, kad beidzot itkaa pateiks jaa un radot produktu vinjsh pateiks ka rezultaats nav taads kaa vinjsh veelejies un saaksies razborkas, kursh krainjijs uuun atkal shums pa pasauli ka juus lohi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?