30 November 2010 @ 02:59 pm
 
Ā, zināt taču, ka Ancient Aliens otrā sezona jau sen progresā? Gan dievi un giganti, gan Bermudu trijstūris, gan senās applūdušās pilsētas, gan pazemes tuenļi un hollow earth, un pat vāciešu 'ne no šejienes' nākušās tehnoloģijas. Īsāk sakot - daudz un dažādas interesantas lietas.
 
 
( Post a new comment )
morphine[info]morphine on December 1st, 2010 - 11:32 am
Re: show me!
"Ja tu varētu iedot vienu avotu skeptiķim, ko tu mēģinātu ieteikt?"
Man liekas, Tu to jautā tikai tāpēc, lai pēc tam varētu pateikt, ka arī tas, ko es uzskatu par spēcīgu pierādījumu (hence - rādītu skeptiķim), Tev definējas kā nonsenss. Piedod, es negribu iesaistīties šādā diskusijā, kur jau uzreiz ir redzams, ka Tavs mērķis ir nepiekrist, lai pierādītu savu taisnību.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]suic on December 1st, 2010 - 01:44 pm
Re: show me!
Tev jau labāk redzams, jo gan jau esi mēģinājusi runāt ar cilvēkiem par sev tik interesējošo tēmu. Tev taisnība - es nedomāju, ka būtu kas tāds, kam es par šo tēmu būtu gatavs noticēt bez uzskatāmiem pierādījumiem un nedomāju arīdzan, ka šādi uzskatāmi pierādījumi vispār pastāv.

Taču man ir interesanti, kas visā tās citplanētiešu tēmas kristalizācijas gaitā ir nonācis vistuvāk tam, ko varētu saukt par spēcīgu argumentu to cilvēku virzienā, kas tēmā galīgi nav iesaistīti.

Pierādīt savu taisnību galīgi nav mans mērķis. Tad jau man dzīves nebūtu. Bet vai ufoloģija ir kas līdzīgs kristietībai - bez ticības nav patiesības? :)
(Reply) (Parent) (Link)