03 April 2009 @ 07:32 am
 
Labs rīts! Vai visi klātesošie ir pazīstami ar to, kā Dan Burisch regulāri vārās par T1 [labais] un T2 [sliktais] taimlainiem, apgalvojot, ka iekš T2 mūs gaida REĀLI sūdi, kas sākšoties ar MILZĪGU katastrofu? Turklāt, atsakoties nosaukt katastrofas datumu, jo tas varot mainīt/palielināt tās iestāšanās iespējamību, vien pasakot, ka tas ir kaut kas saistīts ar Saules aktivitāti. Nu re, ieejot Dena mājaslapā mēs varam palasīt to, ka [fanfaru skaņas/skaļas ovācijas] datums T2 katastrofai bija 28. marts, 2009. gads. Jap, katastrofa nenotika, move along people, there is nothing to see here :)
 
p.s. jā, es zinu, ir iespējams, ka Burisch to visu ir izzīdis no pirksta un smagi diršs par visu šito taimlainu būšanu. bet nez, man kaut kā prāts sliecas ticēt.
 
p.p.s. ak, jā, Alex Jones un Jeff Rense šobrīd sūdz viens otru tiesā, kopš Jones Nakts vidū zvanīja Rensam un solīja viņu un viņa ģimeni nožmiegt. Cik sapratu, strīda būtība ir kurš no viņiem ir ēbrejs. [jā, es par šito ļoti smējos]
 
 
( Post a new comment )
almighty_j[info]almighty_j on April 3rd, 2009 - 10:09 am
Ar tiem Timeline hvz neko nevar saprast. Tik tā runā, ka 'sliktā scenārija' iespējamība esot atvirzīta otrajā plānā un vairāk tā kā uz 'labo scenāriju' sliecamies..
(Reply) (Link)
morphine: scars[info]morphine on April 3rd, 2009 - 11:02 am
To, ka 28.marts, viņš esot atklājis gan tikai tad, kad datums jau bijis garām. Bet īstenībā jau tie taimlaini ir šausmīgi padevīgi spekulācijai - ja kaut kas nenotiek, kā pareģots, tad vienmēr var pateikt, ka mēs tagad esam uz cita taimlaina. Izdevīgi :)
(Reply) (Link)
[info]kalifornija on April 3rd, 2009 - 11:59 am
Nezinaaju par Denu un vinja timelines. Bet,cik es noveeroju, nekas nekad neiistenojas taa kaa paredzeets. Ne 'labie' ne 'sliktie' plaani. Vieniigais ko g-20 sammitaa supposedly cionisti speeja izspiest bija vienreiz piemineets new world order cnn zinjaas. Peec visa, kas redzeets un veerots es sliecos domaat, ka neviena versija notikumu attiistiibas gaitai nav tuvu neatklaajamajai patiesiibai. Vairaak ticu paarsteigumam.
(Reply) (Link)
sickboy[info]sickboy on April 3rd, 2009 - 01:21 pm
turēsim īkšķus par Alex Jones. Lai viņš nebūtu ebrejs.
(Reply) (Thread) (Link)
heartbeats accelerating[info]karaganda on April 7th, 2009 - 05:59 pm
Kamdēļ gan ne? Gudrāks jau no tā nekļūs :)
(Reply) (Parent) (Link)