soniya butaphoria ([info]skruuwe) rakstīja [info]celjamkraans kopienā,
@ 2004-05-18 20:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai Tu saprati?
Iisi ieskatiisimies vecajaa upee. Baltais kaljkja maisiijums tricienaa pret asfaltu, nekaadas nojausmas, kas tur pie velna fizikaali notika, bet reakcija bija taada, ka asfalts kljuva nedaudz baals.. Mums bija kulta vieta un dsaudz virpulju, stiigas kas savienojaas un izveidojaas teelaa, teelaa, kursh ir pieluugsmes veerts/ diemzjeel muusu pieluugsme nav patiesa. Celefaanija mums ir tikai aizsegs, lai mees neliktos jukushi. Mees to atziistam -> atziishana 1) pirmais solis uz aarsteeshanos. Hah. Protams, arii tas, ka mees esam tik gudri un atkal jau juus maldinaam, mees esam paaraak gudri, jums to nepieveikt.
Taatad, bija kults, kulminacija. Transa stavokli nesasniedzaam, upe paaraak leena, prieksh muusu dauziigajaam sirdiim, nesapluudaam vienaa ritmaa.. bet tas nekas.
Vai tu saprati domu? Piedraazt maakslu, galvenaa maaksla ir-> Izdziiivot. Njam, njam.. kriitinjsh nedaudz ar Fe.
Nosleegumaa gaajiens. Paldies
-
Naakamais muusu teemu lokaa [bu]utu, gorbu[4owa]gobunasbu! Nee, paldies. Tevi mees neipieluugsim, tikai nedaudz iznjirgsim. kaadam jaabuut arii upurim. Tas naak jau kopsh senajiem actekiem. Tlolats, klaburchuusku vaidzis man to maaciijis un jau shuupulii ielicis. bu Bu. bubinaashanas kulta kulminaacija, skataama hetburasbu bubeklii. tas jau ir cits staasts!
-
neko negribu patiesiibaa. fiziski esmu nomociita, bet gariigi esmu viegla un speeju miileet un priecaaties un.... un ziniet, jums buutu mani jaapskauzh, jo - man ir pats VISlabaakais supermens pasaulee!!! un tagad. piedraazham apkaarteejos un atdodamies astralajiem lidojumiem, kopaa ar vinju!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?