soniya butaphoria ([info]skruuwe) rakstīja [info]celjamkraans kopienā,
@ 2004-04-15 22:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:austeres

eliksiirs vs meerkakjspaares
vinja man dziivoja kaiminjos. rotaljaajaas ar meerkakjspaareem. nezinu kaadeelj, bet vienmeer, kad ieraugu tukshu, plastikaata ripuliiti - man naak praataa vinja. iespeejams, ka tas deelj nezuudoshaas ticiibas, ka ripulis vienmeer griezhas, griezhas.. gluzhi, kaa nu kaa - ripulis. tieshaam interesanti! vareetu arii saliidzinaat ar kjermenja masas shablona noteikshanas centru, bet tas jau vairaak triecas pret fizikas sieninjaam, kas nu nebuut nav stipraa puse. Protams signalizaacija ir noderiiga ieriice, kas saglabaa augstu izejas signaalu pat tad, kad iejas signaals pazuud. Elektriskais sargs tiek izveidots taa, lai reagjeetu, piemeeram, uz durvju atveershanos, un trauksmes(ceriibas) signaals turpinaatu skaneet arii peec durvju aizveershanas. vai pietiekami zinaatniska valoda?
meerkakjspaares arii ir tiirais mehaanisms. vinjas bruunumu ieguust izmantojot elektrostatisko indukciju. tembrs katrai ir citaadaaks. shkjidrums - viskozs. saprotams, nav diezko piemiiliigas radiibinjas, bet vinjai taas patika.
Nejau visiem meerkakjiem patiik ar guasheneem nokraasoti sarkani banaani...
vinja iztvaikoja. signalizaacija nostraadaaja, bet vinja to uztveera, kaa ikdienishkjo simfoniju. pa durviim ienaaca neaprakstaams siltums, tas apnjeema visu, urbaas pa vinjas miesaam aizvien dziljaak, liidz saduuraas ar kodolu. vinjas kodols bija darinaats no duunaam.. nav briinums - vieglas, gaisiigas duunas. zinaams staasts. vinja iztvaikoja, vinja gan meegjinaaja dzert pa virsu skotu viskiju, bet tas tikai paatrinaaja ietekmi. tad vinja nonaaca tur -> ^ augshaa. paarveertaas pa pili. vienu no lietus maates asaraam. un krita lejaa ar neizmeerojamu briiviibas sajuutu. atkal ar ceriibaam uzkrist uz kaadas zaljas pavasariiga lapas vai kaadam rotaljiigam beernam mutee.. vinja nokrita uz jumta - un paarveertaas pa laasteku, ko saaka suukaat suns. suns, kura siekalas saduuraas ar laasteku un pile paarveertaas par siekalu un nonaaca zemee, kur taa iesuucaas un aiztika uz pazemes uudenjiem, kur vinja iepeldeeja okeeanaa -> celjojums turpinaajaas pa straumi liidz juurai, no juuras uz upi, no upes uz ezeru.. vinja peldeejaas. nokljuva uz cilveeka aadas, slaukoties iekrita kruuzee, ko cilveeks izdzeera, rinkjoja pa vinja iekshaam, liidz vinjsh vinju izvadiija uz kruuma, zem kruuma vinja uzauga kaa briinishkja pukje, ko apeeda garaamskrejosh zakjis... -> materiaala lineaaraas izplatiishanaas termiskais koeficents = 35 graadi peec celsija... kraasa - caurspiidiiga. izpleshanaas - videeja. pievilkshanaas stikla cauruliitei - ir. minimaalaa temperatuura - -14. maksimaalaa temperatuura - 79. shkjidrums - eliksiirs.
...



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?