soniya butaphoria ([info]skruuwe) rakstīja [info]celjamkraans kopienā,
@ 2004-04-10 21:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:slapjo spilvenu stunda
Mūzika:anjaalija ar zemenjpeli priekshgalaa

iiss veesturisks apskats / taa saciit jaasaka izpleests papiirgabalinjsh iz veesturiskaa pieraksta
toriit maniakaalaa maanija un bailes bija no tarakaniem. la kukaracha, neviens jau nebija iedomaajies ka mums tur izliis tex mex chilli meerce. bet ko nu par to.
taa nu vinjsh liida, liida, pa oranzho sienu. katra vinja solis manaas ausiis saceela trauksmi. sajuuta, ka zemestriice tur un visas pasaules sireenas apvienojushaas vienaa kakofonijaa. un es skreeju, viens - divi.. hops hops. klaatu esmu, pakjeru rokaa dzelteno metaala pudeliiti. [ jaa to pashu, kuru mees skruuveejaam valjaa un ostiijaam, kad planeejaam paar engjelju piishljiem un laidaam gaisaa krepapiira kraasainos puukjus, (aizsaakumi toksikumaanijas rokasgraamatai)] un tad triecu to pret sienu, taisni prusakam pa.. nu jaa. peekshnji dzelzbetona siena uzspraaga, to izraisiija fiziskais mehaanisks, reakcija un spraagstvielas inerceejosho saskrsmi pret cietu prieku/ paari palika gruveshu kaudze, mees ar tarakaanu pret to atspiedaamies un smeekjeejaam zaali. bija labi. ekstaaze+ vecas atminjas par dzelzcelju, hip hip urraa un citaadaam jaukaam lietaam. konstateejaam, ka muusu abu interesees ir aborigeeni un aafrikaanju figuurinjas.

un cik jauki spoguliisji kriit paar celjamkraanu kabiiniiteem un muusu straadniecinji naak aaraa un lec uz spoguliishiem. tink tirink.

klaatu pavasaris un vaacu talku uz azerbaidzhaanu, jaabrauc novaakt gurkjus, pakot koka kastiitees un suutiit uz banaanvalstiiim.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?