soniya butaphoria ([info]skruuwe) rakstīja [info]celjamkraans kopienā,
@ 2004-03-23 20:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:&%#&
Mūzika:blje, kuces kauc

>>> Un tas viss tikai tapeec, ka vinji ir nelabojami. Jaa, vinjiem vienmeer gribas kaadam noraadiit,kas un kaa jaadara, vinji nevar iztikt bez kaada maaciishanas, vinjiem vienmeer ir kaut kur jaaiejaucas. Vai tas ir taadeelj, ka vinjiem truukst uzmaniiba? Nee, gluzhi otraadi, vinji ir pieradushi pie savas uzmaniibas devas tiktaal, ka vinjiem vajag arii te atstaat savu peedu, nospiedumu, smaku, atbalsi, vienalga, ka tik te buutu dalinja no vinjiem. Vinji grib, lai vinjiem vislaik luudzas, vinji barojas no muusu luugshanaam, vinji pashapmierinaati smiin, kad mees asaraam aciis vaartamies gar vinju kaajaam, vinjiem tik ljoti patiik buut paaraakiem. Vinji ir iedomaajushies kaut kaadas ideologjiskas domas un turas pie viena strikja, kaa klinshukaapeeji...
Ik reiz kad aizeertas taas baltaas durvis, shinii pusee norit skalja njurdonja. Vieniigie vaardi, kurus var izshkjirt shajaa njurksteeshanaa ir: 'aizveries, atsienies, liec mani mieraa...'. bet ne jau nepamatoti.
Vinji ir nepanesami, ne-pa-ne-sa-mi, ne-pa-cie-sha-mi...
Un atkal vinji sheit ir salaidushi blusas, daudz mazas blusinjas, kas kozj, skraapeejas.. taa ir kaarteejaa daljinja no vinjiem. Tikai lai muus te noturetu vinji ir pievazaajushi muusu civilizaaciju ar tiem knishljiem, kuru deelj mees vislaik kasamies, nevis kustamies..
Apturies vinjus!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?