aptauja -

About  

Previous Entry 30. Nov 2015 @ 21:30 Next Entry
Zinot, ka viens šobrīd ir vienatnē pārēdies ar suši un torti, kuru pietiks arī atlikušajai nedēļai, man ir interesanti, kādi ir jūsu paradumi jūsu svinamdienās...


Poll #20559
Open to: All, results viewable to: All

mans princips ir šāds:

View Answers

uz vārdadienām neaicinu - pie manis var ierasties katrs, kam ienāk prātā
3 (9.7%)

uz vārdadienām neaicinu - radiem un draugiem pašiem jāprotas, ka esmu savīkšis mielastu... pat ja man tas būs vienam jānotiesā
0 (0.0%)

uz vārdadienām neaicinu - vienīgi tos, kas todien piezvana, lai apsveiktu, pat ja viņi zvana deviņos vakarā
1 (3.2%)

uz vārdadienām neaicinu - man riebjas ciemiņi
2 (6.5%)

uz vārdadienām neaicinu - principā nesvinu
14 (45.2%)

protams, aicinu jau laikus visus, kurus man būtu prieks šai dienā redzēt!
11 (35.5%)

(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]sirdna
Date: 30. Novembris 2015 - 22:19
(Link)
e, rullītis ar sušiem noderētu...:)
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: 30. Novembris 2015 - 22:24
(Link)
Jā, varbūt ir labi, ka "nelūgtie viesi" tik tiešām ņem un neierodas, vismaz vairākas dienas nebūs pusdienas un vakariņas jātaisa :)
[User Picture Icon]
From:[info]ripp
Date: 30. Novembris 2015 - 23:43
(Link)
man nekad neienāktu prātā iet ciemos pie cilvēka, kas nav mani saucis. arī vārda dienā ne. gana daudzi cilvēki nesvin vai svin savādāk un negrib redzēt citus vai mani vai vienkārši ir prom. iet un grabināties pa pakšiem, a ja nu gaida viesus, šķiet muļķīgi.
tāpat arī pati, ja man ir vārda diena, priecājos, ja mani apsveic. neiebilstu, ja uzprasās ciemos pa telefonu, bet tā, ka ņem un nāk? tā es negribētu. man varbūt māja netīra, nekas nav sarūpēts, un labākais svinests tieši šobrīd ir sēdēt mājās vienai pašai. gadās arī tā.
[User Picture Icon]
From:[info]le_minga
Date: 1. Decembris 2015 - 00:01
(Link)
LŪK!
+++ (daudzi simti) :)
-
es ar nekādi nevaru iedomāties iet pie kāda un teikt: ta tev vārda diena, te nu esmu - kur galds, kur rosols, kur torte! (un ja pie manis ta atnāktu (aij nu labi - es laikam sirsnīgi rēktu, ja atnāktu un teiktu to, ko iepriekš rakstīju) - bet tāpat: ne man kas gatavots, ko galdā likt ēst, ne ko dzert un vispār - kas zin vai vispār vēlme tusēt...)
[User Picture Icon]
From:[info]le_minga
Date: 30. Novembris 2015 - 23:57
(Link)
man vārda diena pašā vasaras viducī - nu tā iegajies, ka saaicinu (tas nozīmē, ka noinformēju visus: tusiņu vajag uzrīkot!) visus dačņikus riņķī apkārt Saulčos - kad nu kuram tas laiks, tas "iepeld" pasvinēt - tā ar visu dienu (un arī reizēm nakti) svinam... :D

bet citādi - ja neesmu Saulkrastos - principā nesvinu :)
From:[info]ninona
Date: 1. Decembris 2015 - 06:16
(Link)
Man vārdadiena visas tautas nozīmes svētkos, līdz ar to ir liela veiksme, ja kāds vispār uz manu aicinājumu šos svētkus aizvadīt ar mani manā formātā, atsaucas.
[User Picture Icon]
From:[info]puce
Date: 1. Decembris 2015 - 10:30
(Link)
lūk, lūk.
man ari tāpat. Attiecīgi visai daudzveidīgas attiecības ar vārda dienas svinēšanu. Lielāko laika daļu uzskatu, ka man vārda dienas nav.
From:[info]atvase
Date: 1. Decembris 2015 - 15:09
(Link)
pietrūkst varianta - izvēlētos pēdējo, bet ne jau katru gadu. un pēdējos gados arvien biežāk ir "nesvinu", bet ne jau tāpēc, ka riebjas ciemiņi (nu, ir arī tādi, kas riebjas, bet ne jau visi), bet tāpēc, ka negribas tērēt laiku un naudu, lai pienācīgi uzņemtu ciemiņus
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba