aptauja -

About  

Previous Entry 24. Maijs 2006 @ 23:35 Next Entry
Poll #10012 Par maņjakiem
Open to: All, results viewable to: All

Kā Tev liekas, vai visus izvarotājus vajadzētu kastrēt?

View Answers


69 (78.4%)


19 (21.6%)

(ir doma)
From:[info]mikii
Date: 24. Maijs 2006 - 23:39
(Link)
diemžēl kastrācija nenodrošina nevēlēšanos izvarot. tā noteikti sterilizē vīrieti (izvarotājam nebūs bērnu), bet tā nav garantija erekcijas neesamībai. un pat ar erekcijas neesamību kārtīgi slims "izvarotājs"gan jau kaut ko izdomās. nez vai kastrācija ir tas efektīvākais veids..
[User Picture Icon]
From:[info]panacea
Date: 24. Maijs 2006 - 23:53
(Link)
goda vārds, neesmu speciāliste šajos jautājumos, bet vai tad nav tā, ka tad kad viņam tās olas šņik un nost - vai tad tad vēl erekciju var dabūt? un pat ja erekciju var dabūt - vai viņam vēl gribās? (tiešām nejūtos gana izglītota)
From:[info]arch
Date: 25. Maijs 2006 - 00:06
(Link)
Var dabūt erekciju un gribas. Pie tam - dzimumakts kļūst ilgāks. Ja nemaldos.
From:[info]arch
Date: 25. Maijs 2006 - 00:09
(Link)
Un vispār tas neatrisinātu situāciju tāpat. Tie pamatā ir slimi cilvēki, kuri ir vai nu vienkārši jālikvidē, vai radikāli jāmaina tiem dzīves uztveri, kas jau skan pavisam neticami un neiespējami.
[User Picture Icon]
From:[info]panacea
Date: 25. Maijs 2006 - 00:15
(Link)
njap, tad jau laikam lobotomija būtu labāka
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 25. Maijs 2006 - 00:19
(Link)
var taču izkastrēt morāli. strādā abos tevis minētajos gadījumos.

// tu gadījumā šodien nebrauci pa ģertrūdes ielu pie stūres taksim? moš izklausās stulbi, bet man tiešām likās ka tas esi tu
From:[info]arch
Date: 25. Maijs 2006 - 00:34
(Link)
:DD Nē, šoreiz būsi pārskatījies.

Bet tas iespējams nozīmē, ka kaut kur pa Rīgu taksī apkārt braukā mans dubultnieks, kas pēc scenārija droši vien ir ar mentāliem defektiem un vēl visādām citādām jaukām lietām.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 25. Maijs 2006 - 00:36
(Link)
jā, tavu dubultnieku apturēja menti. viņš atvēra durvis un izlieca galvu ārā, tādēļ es ļoti labi varēju viņu aplūkot. un točna kā tu
un es nebiju sapīpējies
From:[info]arch
Date: 25. Maijs 2006 - 00:40
(Link)
Nuu, mans pēdējais cerības salmiņš tad paliek tas, ka Tu mani sen neesi redzējis, bet arī tas attaisnojums droši vien diez ko nepilda savas funkcijas.

Un tas pidars droši vien grabina man soda punktus (:
From:[info]mikii
Date: 25. Maijs 2006 - 00:33
(Link)
negarantēju, ka aku pilnīgi pareizi, bet erekciju nodrošināja prostata, pa lielākai daļai jau nu noteikti. līdz ar to tad drīzāk prostatu vajadzētu izoperēt. bet kā jau minēju - nez vai tas palīdzēs, jo neba jau dzimumtieksmes apmierināšana ir vienīgais, kāpēc viņi to dara, jo it kā jau vienmēr ir samērā miermīlīgas alternatīvas, bet tas ir jājautā kādam prihologam/atram vai tamlīdzīgam..
From:[info]shi
Date: 24. Maijs 2006 - 23:46
(Link)
principā nocirst locekli varētu, nevis kastrēt
From:[info]mikii
Date: 24. Maijs 2006 - 23:49
(Link)
nehumāni, bet efektīvi. bet "kārtīgam" slimiķim nepalīdzēs - tos vajag izolēt (vislabāk noslēgtā telpā vai teritorijā kopā ar citiem tādiem ;>>>)
From:[info]shi
Date: 24. Maijs 2006 - 23:54
(Link)
nē nu diezcik humāna izvarošana ar nav :>
nu jā laikam izolēt jamos mūža ieslodziijumā & bez tiesībām uz apžēlošanu
[User Picture Icon]
From:[info]malfor
Date: 25. Maijs 2006 - 10:31
(Link)
pret tādiem cilvēkiem vēl humāni?? ha
From:[info]zuzanna
Date: 24. Maijs 2006 - 23:53
(Link)
Mans darba kolēģis vienmēr saka: "Es savā mūžā esmu simtiem sieviešu paglābis no izvarošanas! Pierunājot viņas." Kaut kādā mērā katrs (arī sievietes) ir potenciāls izvarotājs. Pieņemu, ka Tu jautā par tādiem, kas to praktizē regulāri un par kuriem cilvēki ziņo. Bet arī kastrēšana situāciju nemainīs.
From:[info]laumina
Date: 25. Maijs 2006 - 00:37
(Link)
Ir ljoti ciniski jokot par shaadaam lietaam.
Padoma kaa jutaas sieviete kura peec taadas izvaroshanas paliek staavoklii?
Pieliec klaat, ka vinja ir preceeta.
Kaugan.. kada starpiiba.. preceeta/viena.
Ja taisa abortu tas var ietekmeet visu atlikusho dziivi un pastaav risks ka vispar vinjai vars nebuus beernu.

Nedomaaju, ka shii ir taa teema par kuru buutu jaajoko.
Gribeetos paskatiities kaa koleegjis jokos kad vinja sievu izvaros.
Gudrinieks.
From:[info]zuzanna
Date: 25. Maijs 2006 - 00:57
(Link)
Par izvarošanu jokot ir tā pat, kā jokot par koncentrācijas nometnēm, bāreņiem un invalīdiem.

Es esmu daudz domājusi, kā jūtas sievietes, kas ir izvarotas, jo arī pašai ir nācies piedzīvot situācijas, kur no izvarošanas šķir tikai pāris mirkļi un man labvēlīgi apstākļi. Es arī pazīstu sievieti, kura pēc izvarošanas un neprecējusies palika stāvoklī un laida pasaulē bērnu. Jā, izvarošanas fakts ir pārmainījis visu viņas dzīvi.

Bet par savu kolēģi domājot - viņš tikai raksturoja situāciju starp diviem pieaugušiem cilvēkiem - un labi, ka ir tādi, kas tomēr cenšas pierunāt, nevis paņem ar varu bez vārda runas. Sieviete morāli jūtas sūdīgi jebkurā gadījumā, ja ir noticis sekss ar cilvēku, kas ne tuvu nav tas, ar ko to gribētos, bet tomēr pierunāšanas gadījumā ir vairāk laika mēģināt atrast izeju no situācijas vai arī ļaut pierunāties. Mazāk vardarbības, mazāk miesisku traumu.

Bet ko saka amerikāņu policisti sieviešu pašaizsardzības nodarbībās? Es gan par amerikāņiem un viņu pieeju lietām nefanoju, bet šim izteikumam es gandrīz pievienojos. "Izvarošanas gadījumā, aizveriet acis un iedomājieties, ka tas ir cilvēks, ar kuru jūs gribētu seksu." Liekas absurdi, bet ja vīrietis ir spēcīgāks par sievieti un sievietei nav iespējas izmantot atsaldēšanas paņēmienus, tad sieviete attiecībā pret sevi izvēlas mazāko no ļaunumiem. Bieži izvarošanas gadījumos tieši pretošanās dēļ tiek iegūtas visnepatīkamākās no traumām.
From:[info]laumina
Date: 25. Maijs 2006 - 01:34
(Link)
Piemeeram censhaas "pierunaat" piebaazhot pie riikles nazi.. normaali.. pierunaaju.
Kuul.
Miesiskas traumas..
Varbut tomer labaak paaris zilumi, nevis gliits gjiimiits un izvarota?
Man to arii iisti nesaprast.. es uz to visu varu pasktiities tikai no viirieshu puses.
Izvaroshana saakas tai briidii kad sievietei neatstaaj izveeli. Pierunaaja vai pielika nazi pie riikles. Kaada starpiiba?
Un tas ir mulkjiibas, ka nevajag pretoties.
Ir pietiekami daudz panjeemieni kaa aizsargaaties un tur nevajag nekaadu fizisko speeku.
Diez.. cik daudzaam sievieteem ir kautvai shtrunta piparu gaazes baloninsh kursh dod jums taas nieka ~30sek laika.. pa kuraam juus varat izskriet aaraa no taas tumshaas vaartruumes?
Kaada velna peec taa ir taada probleema piespiest sievieti neesat to mazo meeslu liidz? Tai suuda sominjaa kura jums visaam ir Tu var atras kaudzeem nekam nederiigus suudus, tachu nav nekaa ar ko aizsargaat sevi.
Traumas guust tad ja baidas pretoties un bailiigi pretojaas. Pretreakcijai ir jaabuut asai un konkreetai.. nevis meigjina kako tur neveikli tirinaaties.
Izklausas pabaisi, bet viens no ieteikumiem ir baazt pirkstus varotaaja aciis. tb izbakstiit vinjam aci.
Vinjam buus pamatiigas saapes un bez aciim vinsh neko taalu pakalj neskries.
Vienmeer ir iespeeja, nav jaabaidaas riikoties.

Un kas pats svariigaakais..
Jaaciinas ar ceelonjiem nevis sekaam. Ar ceelonjiem ciiniities ir daudz vienkaarshaak.. un nav vajadziigas nekaadas iipashas iemanjas.
Nu kaada velna peec jaastopee? kaada velna pec jaavazaajas pa tumshiem parkiem naktiis., kaapeec jaaiet ciemos pie nepaziistamiem cilveekiem, kaada velna peec ietaupa shtrunta 3Ls un iet kaajam pa maskachku?
Nu vot ietaupija 3Ls..
Kruta.
From:[info]zuzanna
Date: 25. Maijs 2006 - 01:39
(Link)
Super! Vai Tu vari atrast vēl speciālistus un pieteiktos sievietes apmācīt, kā nenonākt izvarošanas situācijā un ja tomēr, tad kā sevi aizsargāt? Ja jā, es varētu mēģināt atrast finansējumu šāda veida semināriem reģionos.
From:[info]laumina
Date: 25. Maijs 2006 - 02:07
(Link)
Es domaaju, ka ja pamekleetu, vareetu atrast gana matereaalus par sho teemu. Pa aarzemju TV kanaaliem ir maniits kaut kas liidziigs.
Man vispar neticaas, ka shii probleema kaadreiz tik daudzmaz kaut kaa atrisinaata.
Sievietes to negrib. Ja jau tas vinjaam buutu svariigi tad vinjas buutu uzmaniigaakas.

Piekam te tika runats vairaak par gadiijumiem kad izvarotaajs ir sveshinieks
Notiek jau arii izvaroshanas gjimenee, kad viirs izvaro sievu vai pat beernus.
Tas viss nav tik vienkaarshi. :)
From:[info]zuzanna
Date: 25. Maijs 2006 - 02:08
(Link)
Jau ilgi kā nekas nav vienkārši.
[User Picture Icon]
From:[info]panacea
Date: 26. Maijs 2006 - 17:06
(Link)
"Sievietes to negrib. Ja jau tas vinjaam buutu svariigi tad vinjas buutu uzmaniigaakas."

Nu es kā sieviete laikam spēju iedomāties 2 variantus, kāpēc tā. Ne jau tāpēc ka negribam. Pirmais: viņas mēdz noklusēt faktu par pret viņām vērstu seksuālu vardarbību, jo viņām ir kauns. Nu man persõnīgi tik traki nav bijis, ka gāž gar zemi un tā. Bet nupatās gaišā dienas laikā Biķernieku mežā uzbruka viens virinājs-izvarotājs - un ne jau 40 gadīgs, bet puika - 14-15 gadus vecs. Sakliedzu, ka izsaukšu policiju un viņš aizbēga, bet zini, no sākuma sajūta, tā pirmā sajūta bija - klusēt un nestāstīt, jo kaut kāds kauns vai kas.
Otrais: iemesls, kāpēc netiek veikta profilakse, vismaz man (un laikam arī tikai līdz šim, jo ir doma kaut ko darīt lietas labā), ir tā vēlme justies kaut kādā veidā vienlīdzīgai. Neesmu feministe vai kas, bet man liekas absurdi, ka man būtu jājūtās nedroši uz ielām, tikai tāpēc ka man nav kule starp kājām (atvainojos par izteicienu).
Nu tiešām kaut kā stulbi.
From:[info]zuzanna
Date: 25. Maijs 2006 - 01:46
(Link)
Nē, naža izmantošana pārliecināšanā vairs nav pierunāšana. Tā ir fizisku draudu radīšana, kas jau ir krimināli sodāma.

Viss cits - par cēloņiem, sieviešu iespējām aizsargāties - piekrītu. Sievietes bieži rada situācijas, no kurām izvairoties, iespējamība tapt izvarotām būtu daudz daudz mazāka. Man somiņā nav pipargāzes baloniņš, lai gan jau 5 gadus atpakaļ iedomājos par tāda iegādi. Mans vienīgais ierocis ir kabatas nazis, kas nav parocīgi izvelkams un kas visticamāk man nepalīdzēs. Jāatzīst, izņemot divus pirkstus acīs, vai spērienu par dzimumlocekli, es nezinātu, kā sevi aizsargāt.
From:[info]laumina
Date: 25. Maijs 2006 - 02:15
(Link)
Tas pats gaazes baloninjsh..Ar vinju jaamaak apieties.
Un reiz pa reizei jaapatrenneejas lai neaizmirstas. Citaadi kaujas situaacijaa iepuutiisi pati sev aciis. + ar vinju ir jaatraapa taa struukla uz sejas :> Naktii.. tumsaa uz tausti sataustiit baloninju un speet noteemeet.. ja tas nekad ieprieksh nav dariit.. nu nez nez :))
Nazis.. nu nezinu cik tas ir praatiigi. Driizaak jau nepraatiigi.
Nevelc aaraa nazi ja tu neesi speejiiga un gatava ar vinju riikoties.
Noziedzinieks daudz lielaakaa meeraa ir gatavs pielietot nazi nekaa Tu.
Pastaav liels risks, ka Tev to nazi atnjems un pashu sadurs.
Ja kautko dara.. tad taa.. izdomaaja un momentaa un liidz galam.
Izvilki... ieduur un muuc. Nevis izvelk.. neveikli plaataas. Es durshu es durshu.. Kad noziedzinieks redz to nazi, tev jau buus daudz gruutaak izdariit asu un rezultatiivu duurienu. Taa ka ja izvelk tad uzreiz ir jaadur,citaadaak labaak nemaz nevilkt aaraa.


From:[info]zuzanna
Date: 25. Maijs 2006 - 02:18
(Link)
Novērtēju Tevis patērēto laiku, lai šo skaidrotu. Paldies!
From:[info]laumina
Date: 25. Maijs 2006 - 02:21
(Link)
:)
[User Picture Icon]
From:[info]panacea
Date: 25. Maijs 2006 - 00:44
(Link)
Nu vismaz mazinātu to situāciju gan. Cik zinu soda palielināšana par nepareizu braukšanu samazināja avārijas. Ok, var teikt - ja ir tāds psihs, viņam pofig, bet iedomājies - ok - viņš ir psihs, bet tomēr atzīts par "garīgi pieskaitāmu", kas, nešaubos, mēdz notikt - viņš atsēdēs un iznāks ārā un galva viņam būs tikpat debila kā bijusi. tad nu manuprāt vajdzētu pieņemt visdrastiskākos soda mērus, jo ok - humānisms ta humānisms, a kur bij humānisms brīdī kad viņš izvaroja sievieti?
From:[info]laumina
Date: 25. Maijs 2006 - 00:53
(Link)
parasti praktizee to ka sodam ir jaabuut sameeriigam.
+ pastaav risks ka tiek sodiits nevainiigs cilveeks.
Tas ljoti lielaa meeraa ietekmee visu sho sodu sisteemu.
From:[info]zuzanna
Date: 25. Maijs 2006 - 01:30
(Link)
Diemžēl nepareiza braukšana (lai, kas tas arī būtu - agresīva, ātruma pārsniegšana, braukšana reibumā - kas ir pareiza?) nav salīdzināma ar izvarošanu.

Cilvēks pārkāpj satiksmes noteikumus diezgan apzināti - pat ja ir alkohola vai citu apreibinošu vielu ietekmē. Apziņa par sodu, palīdz izdarīt lēmumu braukt vairāk atbilstoši noteikumiem.

Ar izvarošanu ir citādāk - zinātu vairāk Freidu un citus gudrīšus, tad tagad citētu. Bet būs jāiztiek ar manām domām. Izvarošana notiek tad, ja indivīds nevar atrast nevienu citu, ar ko savas seksuālās tieksmes apmierināt savstarpēji par to vienojoties. Lai gan - ir arī cilvēki, kuriem īpašu baudu sagādā tieši izvarošana - dažādos kontekstos - arī ģimenē. Tur jau ir runa par savas varas apzināšanos un spēju kādu pakļaut, paverdzināt, pazemot. Pēdējie - ir slimi cilvēki, kurus jāārstē - tas maksā dārgi, valsti tas neinteresē, tas turpinās. Pirmie, kuri vienkārši nevar atrast seksa partneri - nu žēl tos cilvēkus, viņiem drīzāk jāpiedāvā uzlabot spēju komunicēt un socializēties. Paplašinoties paziņu lokam pieaugs arī potenciālo partneru loks.

Bet principā - es esmu pret izvarošanu un par drastiskākajiem soda mēriem, bet kā jau Tu augstāk komentāros lasīji - kastrēšana nav efektīvākais veids, lai izvarotāju atturētu.

Tomēr vairāk par pieaugušu cilvēku izvarošanu mani satrauc jebkāda bērnu seksuāla izmantošana. http://www.apollo.lv/portal/news/82/articles/39596 Pret bērnu seksuāliem izmantotājiem es neiebilstu, ja izmantotu tādas metodes, kā filmā Kuprainais kalns pret homoseksuālajiem vīriešiem.
[User Picture Icon]
From:[info]kaifinjsh
Date: 24. Maijs 2006 - 23:58
(Link)
man derētu mazliet pavarot prātu.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 25. Maijs 2006 - 00:17
(Link)
kāpēc to nedarīt, ja var darīt? lielāks strjoms = lielāka kārtība
From:[info]arch
Date: 25. Maijs 2006 - 00:35

(Link)
(:
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 25. Maijs 2006 - 00:38
(Link)
jāpiebilst, ka arī daudz lielāks kaifs pretoties tai kārtībai
ja mūsu valstī būtu tādi stilīgi kārtības menti ar melnām spīdīgām ķiverēm un stekiem, es noteikti būtu huligāns
From:[info]arch
Date: 25. Maijs 2006 - 00:44
(Link)
Vispār jā. Un otrādi - ja vazātos apkārt tādi noplukuši kārtības nodrošinātāji, tad būtu vienkārši žēl darīt kaut ko sliktu.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 25. Maijs 2006 - 00:48
(Link)
neenu kontakts ar mūsējiem liekas vienkārši pretīgs, tāpēc negribas :D
From:[info]arch
Date: 25. Maijs 2006 - 00:49
(Link)
Nu jā. Labāk palasīt kādu grāmatu ;)
[User Picture Icon]
From:[info]aminoskaabe
Date: 25. Maijs 2006 - 08:43
(Link)
ne visi izvarotāji ir izvarotāji. gadījumi mēdz būt dažādi. Vispārināšana un likšna kastītēs - visai aprobežota nodarbe.
From:[info]mikstmiesis
Date: 25. Maijs 2006 - 09:31
(Link)
tam nav jēgas, jo pēc būtības izvarošana ir tieksme izrādīt savu fizisko varu, pārspēku. fiziski pakļaut otru cilvēku.
From:[info]kangaroo
Date: 25. Maijs 2006 - 09:31
(Link)
Tas ir PZDC... Šitādus tekstus lasot vienmēr nāk prātā vecias labais izteiciens- cīņa par mieru. Vai arī šī pasaciņa...

Reiz sen senos laikos bija daudz ļaunu cilvēku. Lai uzveiktu ļaunos, visi labie sanāca kopā un nogalināja visus ļaunos. Sacirta gabalos un sadedzināja.
From:[info]seriousfanat
Date: 29. Maijs 2006 - 15:01
(Link)
Interesanta pasacinja. Nebiju dzirdeejis... :)
From:[info]guvi
Date: 25. Maijs 2006 - 09:52
(Link)
buutu iedarbiigaak, nekaa tie smiekliigie sodinji
From:[info]laumina
Date: 25. Maijs 2006 - 10:21
(Link)
Sodi nav nemaz tik mazi.
Un likums diezgan ok aizstaav sievieti..
Kautvai
128.pants. Tīša miesas bojājuma nodarīšana, pārkāpjot nepieciešamās aizstāvēšanās robežas

Par tīša smaga vai vidēja smaguma miesas bojājuma nodarīšanu, pārkāpjot nepieciešamās aizstāvēšanās robežas, ja šis bojājums nav nodarīts, aizsargājoties pret dzīvības apdraudējumu vai pret izvarošanu, —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz divdesmit minimālajām mēnešalgām


159.pants. Izvarošana

(1) Par dzimumsakariem, lietojot vardarbību, draudus vai izmantojot cietušās bezpalīdzības stāvokli (izvarošana), —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

(2) Par izvarošanu, ja to izdarījusi persona, kas jau agrāk izdarījusi izvarošanu, vai ja to izdarījusi personu grupa, kā arī par nepilngadīgās izvarošanu —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

(3) Par izvarošanu, ja tā izraisījusi smagas sekas, kā arī par mazgadīgās izvarošanu —

soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.



Saliidzinaajumam ko dod par slepkaviibu.

116.pants. Slepkavība

Par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavība) —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

117.pants. Slepkavība pastiprinošos apstākļos

Par slepkavību, ja:

1) noslepkavota sieviete, vainīgajam apzinoties, ka viņa ir grūtniecības stāvoklī;

2) noslepkavots mazgadīgais vai cita persona, vainīgajam apzinoties, ka tā ir bezpalīdzības stāvoklī;

3) tā izdarīta vairāku personu dzīvībai bīstamā veidā;

4) tā izdarīta ar sevišķu cietsirdību;

5) pēc tās izdarīta līķa apgānīšana;

6) tā saistīta ar laupīšanu;

7) tā saistīta ar izvarošanu;

8) tā izdarīta nolūkā slēpt citu noziedzīgu nodarījumu vai atvieglot tā izdarīšanu;

9) tā izdarīta mantkārīgā nolūkā;

10) to izdarījusi personu grupa;

11) to izdarījusi persona, kas ievietota aizturēto turēšanas, iepriekšējā apcietinājuma vai ieslodzījuma vietā, —

soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu.

Taadam recidiivistam varotaajam sods ir faktiski taads pats kaa par slepkaviibu. Labas izredzes ir tiem kuri ieprieksh nav sodiiti. Tas gan vairaak attiecaas uz taam izvaroshanaam kuras notiek gjimenee. manupraat kaukaa taa. Tur var cereet uz to ka liidz 7 gadiem. Nu a citaadi.. diezgan ok gadinjus dod.
[User Picture Icon]
From:[info]malfor
Date: 25. Maijs 2006 - 10:30
(Link)
un ne tikai
[User Picture Icon]
From:[info]ely
Date: 25. Maijs 2006 - 13:03
(Link)
drīzāk Latvijā vajadzētu atjaunot nāvessodu..obligāti!
[User Picture Icon]
From:[info]antikrists
Date: 26. Maijs 2006 - 13:49
(Link)
visus vajag kastrēt, ne tikai izvarotājus.
[User Picture Icon]
From:[info]ergaster
Date: 26. Maijs 2006 - 18:33
(Link)
ugu. es līdz šim nekādīgi nevarēju saprast, ko nozīmē vārdi "zudusī paaudze". paldies tev.
From:(Anonymous)
Date: 27. Maijs 2006 - 01:18
(Link)
ja vien to tā atdalīt/pateikt varētu, kurš ir īsti ļaunais izvarotājs, un kurš - ne. Manuprāt, tos ļaunos tiešām ir jāsoda bargi. Un tāpat arī ļaunos piekāvējus, laupītājus, u.t.t.

Bet izvarošanās bieži vien (manuprāt, krietni vien vairāk nekā tie ļaunie) ir arī tie gadījumi, kad kopā dzēra, kopā bučojās un mīcījās, un tad viņa sagribēja "stop", bet vairs nesanāca "stop". Vai arī vispār, nākamajā rītā izdomāja, ka negribēja. Visus šos arī kastrēt un nošaut?
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba