|
| Apr. 29th, 2005 @ 02:42 pm |
---|
1/1/1 krējuma liķieris kafijas liķieris absints
salejam glāzītē kārtās un aiziet!
Current Music: Bloc Party - She's Hearing Voices
|
From: | jerrym |
Date: |
April 29th, 2005 - 02:58 pm |
|
|
|
(Link) |
|
Absints gandrīz jebkuram kokteilim piešķir jaunas vēsmas. Bet interesantāk ir eksperimentēt ar absinta ekstraktu.
From: | affair |
Date: |
April 29th, 2005 - 03:06 pm |
|
|
|
(Link) |
|
cik stingrs ir eksrtakts?
From: | jerrym |
Date: |
April 29th, 2005 - 03:14 pm |
|
|
|
(Link) |
|
Skaidri nezinu. Bet zvērs.
(..) absinth extract in excess will cause the disease absinthism, caused by the addictive ingredient thujone. Symptoms include delirium, hallucinations, wherby objects change colour, convulsions, psychoses, brain damage, & excessive blood flow to the abdominal organs (..)
From: | affair |
Date: |
April 29th, 2005 - 03:22 pm |
|
|
|
(Link) |
|
wow! jau parastajam absintam ir labas īpašības, bet šis patiesi ir zvērs! ;)
From: | jerrym |
Date: |
April 29th, 2005 - 03:18 pm |
|
|
|
(Link) |
|
P.S. gards kokteilis ir parasta skrūve ar dažiem pilieniem ekstrakta.
From: | jerrym |
Date: |
April 29th, 2005 - 03:48 pm |
|
|
|
(Link) |
|
Nekas slikts. Vienkārši stipra skrūve. Bet garšīgs, maita :)
|
From: | f8 |
Date: |
May 24th, 2005 - 10:13 pm |
|
|
|
(Link) |
|
kur pie taada tikt ?
Kārtām secība nav svarīga (kas apakšā, kas augšā)? No cik lielām glāzēm dzer, vai arī tas ir šots?
Izklausās interesanti; kad atsākšu dzert, varētu pamēģināt :) Patīk man tādi viegli pagatavojamie kokteiļi.
From: | affair |
Date: |
April 29th, 2005 - 03:43 pm |
|
|
|
(Link) |
|
it kā jau šots, bet noteikti var dzert arī no graņonkas!
man domāt, ka vislabāk ir ar krējumu apakšā un absintu augšā, bet kā jādara pareizi nezinu! ;)
absints uzdzerot citronu sulu, tas bija trieciens :)
From: | affair |
Date: |
May 13th, 2005 - 01:03 pm |
|
|
|
(Link) |
|
nu nez - labprātāk neko neuzdzeru! ;)
es jau ar parasti. bet nu tomēr, iesaku izmēģināt, tāds skābums pa virsu absintam, tas ir ugunīgs maisījums ;)
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |