Krustvārdu mīkla

Esse un 7. maijs - Episode 3 beidzamā - 'Pēdējā Romantiķe'

Anna Marija Levi

Esse un 7. maijs - Episode 3 beidzamā - 'Pēdējā Romantiķe'

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
No rīta sastaptais [info]simamura man sacīja, ka es esmot nosirmojusi, par ko man nedaudz kļuva domīgi, taču vēlāk aptaujātie darba kolēģi šo hipotēzi neapstiprināja, arī inspekcija pie spoguļa bija neapstiprinoša. Tomēr matus pārkrāsošu, visdrīzākajā laikā. Dažādībai.
No frendlistes šur tur uzvēdīja tāds kā ne jau spīvums, ne ta aizvainojums, es nezinu, nezinu...
Visi tie, kas man eventuāli pārmet naglu pistoles humora izjūtu un laikam tak, arī skaudrumu - pretnostata sevi tādu kā urbāno romantiķu kārtā? Es, saprotams, nemēģināšu nedz atklāt, notikumus un apstākļus 'Kā rūdījās tērauds', galvenokārt tāpēc, ka tur ir daudz par daudz жесть un tamdēļ, ka lēta patosa un pārprastu, neproduktīvu žēlabu žanrs vairs nebūt nav mans ampluā. Man nākas apvienot neapvienojamo, es esmu seši vienā, es esmu sev džekils un mans haids džekila haidu džekilē vienā haidā; es esmu visās lomās visās lētajās pagalmu izrādēs, kuras uzved divdesmit pirmā gadsimta pirmajā desmitgadē. Tas reizēm dara mani gaužām, gaužām trauslu.
Neapšabāmi, ir tikai un vienīgi mans faux pas, ka aiz Irīdija Korsetes nevar redzēt tos rasas tīmeklīšus, tomēr uzdrīkstos apgalvot: pēc pirmās Jums pierē ietriektās tērauda skavas es varu būt gaužām cilvēciska. Un mana izpratne par to, kas ir romantiski, balansē kautkur uz ē.m remarka citātiem par Pēdējo Romantiķi, un šāda stilistika man ir visai dārga. Es esmu līdz neironiem vibrējusi divreiz redzot zvaigžņu lietu tur un tad, kad citiem tas ir nesasniedzams; mana gaismas pils Havasu canyonā vēl ir dzīva un Ķeguma ūdenskrātuvē mīt mana sudraba stīga.


Upd. nu jā, fonā jāskan šim.

  • negribas gribēt nenoticēt , jo iespējams :

    Искусственный свет на бумажных цветах
    - Это так смешно;
    Я снова один, как истинный новый романтик.
    Возможно, я сентиментален
    - Таков мой каприз...

    (c)
    • Сколько тысяч слов - все впустую,
      Или кража огня у слепых богов;
      Мы умеем сгорать, как спирт в распростертых ладонях;
      Я возьму свое там, где я увижу свое:
      Белый растафари, прозрачный цыган,
      Серебряный зверь в поисках тепла
      [skip]
  • simamuram vispār nevar ticēt..
    .., bet Jūs prombūtne bij pamanīta - tātad priecē klātbūtne ;)
  • nu taada paskarbaaka tu esi gan, par naglu pistoles humora izjuutu drozhu zinju nav. bete tas nenoziimee, ka es esmu urbaans romantikjis.
    • protams, ne. Man nemūžam neienāktu prātā tevi asociēt ar kaut ko tik ļoti atrautu no vadiem, lodāmura un tehnoloģijām. It īpaši tagad, kad tu tik neprasmīgi iztaisies par SOB. [vot pārlasīju, un skaidri lasās, ka šitais ir sūrākais uzbrauciens. bet nav jau, ja. 'Ak tu vecais, dumjais, lāci.' <--- šis ir buži-buži žests, izlīdzinošais.
      • vai ta urbaani romantikji nevar romantiski kuupinaat kanifoliju un ar termorektaalo kriptoanalizatoru lodeet auKsto maaGslu? vai ko nu vinji tur dara, tie romantikji
        • es te tā skaļi nevaru oglasiķ urbānā romantiķa komplektu, however manos novērojumos pagaidām nekas anorektāls nefigurē. I eto vsjo ja prosto tak, dlja poddjerzhanija razgovora.
          • labi, ticeeshu uz vaarda, ka manii nav noveerojams urbaanaa romantikja komplekts.
  • vēlējums

    lai pistolē neaptrūktos naglu. jo nu baudāms tas humors. skaužu.
Powered by Sviesta Ciba