Pīlādžu vīns2 #1
Oct. 14th, 2012 | 05:38 pm
From:: zin
pilnu iepirkumu maisu standarta izmēra ar pīlādžiem attīra un iztvaicē. ķeskas saglabā. āboli- ne pārāk sulīgi, gandrīz vai pilns "kartupeļu" maiss.
Par cik šogad bija problēmas ar ābolu atrašanu, sulu ņēmēm, kādu varējām dabūt = tā bija tvaicēta ābolu sula, 19 l kopumā.
Pudele I: 2 l tvaicētas pīlādžu sulas + 5.7 l ūdens + 9.5 l tvaicētas ābolu sulas
Pudele II: 4,8 l ūdens + ķeskas no tvaicētajiem pīlādžiem (gandrīz visas, viegli pastampātas) + 9.5 l tvaicētas ābolu sulas
cukura saturs sulā = 52 gr/ litrs (5.2%)
= uz 20 l vīna 2 kg cukura + 1 l ūdens
uz 2 x 20 l pudelēm 1.5 paciņa fermivin pdm rauga (brūnganais, arī dzirkstošajiem)
Par cik šogad bija problēmas ar ābolu atrašanu, sulu ņēmēm, kādu varējām dabūt = tā bija tvaicēta ābolu sula, 19 l kopumā.
Pudele I: 2 l tvaicētas pīlādžu sulas + 5.7 l ūdens + 9.5 l tvaicētas ābolu sulas
Pudele II: 4,8 l ūdens + ķeskas no tvaicētajiem pīlādžiem (gandrīz visas, viegli pastampātas) + 9.5 l tvaicētas ābolu sulas
cukura saturs sulā = 52 gr/ litrs (5.2%)
= uz 20 l vīna 2 kg cukura + 1 l ūdens
uz 2 x 20 l pudelēm 1.5 paciņa fermivin pdm rauga (brūnganais, arī dzirkstošajiem)