|
[Feb. 11th, 2010|02:29 pm] |
[ | mood |
| | Kvass | ] |
[ | music |
| | Bauhaus / Third Uncle | ] | Ē, a kādam nav ideju, kā mājas apstākļos visefektīvāk (ar to domāts — ar minimāliem tēriņiem papildiekārtām) izmērīt dzēriena stiprumu?
Mums te kaut kāds baigi garšīgs kvass sanāca, būtu vairāk — kazi varētu šodien pēc alus neiet.
Citās ziņās: darba sakarā nākas iepazīties ar dažādu pasaules izdevniecību logučiem. Var būt, ka viss bija pavisam savādāk, bet es esmu pilnīgi pārliecināts, ka breinstormā par jaunizveidotās kompānijas nosaukumu ideja «Hueber» dzima apmēram pussekundi pēc tam, kad kāds lika priekšā «Weber». |
|
|
Comments: |
aber mājas apstākļos ir vēl piemērojama tehnika - izdzer un nelauzi galvu, bet visiem stāsti, ka grādi 5-6 točna bija!
From: | zintish |
Date: | February 11th, 2010 - 03:43 pm |
---|
| | | (Link) |
|
erm.. šitams strādā tad, ja tu zini, ka sāc no 0 grādiem, izmēri cukuru un tad, kad cukurs izrūdzis, sarēķini, cik bija cukura, kas tagad ir alko. ja tev ir jau gatavs alko, tad var tikai izmērīt, cik viņā patriez ir cukura. vismaz tas ir tas, ko es izfishkoju, sēžot ar izrūgušu vīnu un to mērierīci.
atliek otrais variants ;)
From: | unpy |
Date: | February 11th, 2010 - 03:39 pm |
---|
| | | (Link) |
|
:)) 100 punktu, ka tā bija! | |