|
[Apr. 9th, 2011|08:57 pm] |
Un man ir iestājies riebums pret to, ka cilvēkam ir jāēd. Riebums pret iepirkšanos, riebums pret funktierēšanu "ko gatavot", riebums pret virtuvē pavadīto laiku, riebums pret ēšanu, jo vēders burkšķ, bet ēst negribas, riebums pret to, ka jāliek malā iesāktie darbi un jāiet gatavot vai sildīt, vai vienkārši ieēst. Es gribu šo sadaļu laukā no savas dzīves. Tad tā kļūs vienkāršāka un tajā būs vairāk laika paliekošākām lietām. |
|
|
Comments: |
+1
Es arī gribētu, lai barības vielas tiktu ar kaut kādu netraucējošu aparātu pa taisno ievadītas asinsritē.
Kā variants – pārtika tūbās (kā kosmonautiem), kur viena tūba brokastīm, otra pusdienām, trešā vakariņām; tādā pārtikā būtu iekļautas nepieciešamās uzturvielas un vitamīni; garša vienagla kāda, ka tik nav pretīga. Tūbas sagatavotu speciāls automāts, kurā būtu ievadīta informācija par manu fizisko stāvokli un slodzi, tas ļautu sagatavot optimālas devas.
Sapņi paliek sapņi, bet praksē es daru tā: man ir apmēram 5 standarta receptes, tad nu gatavoju kaut ko no tā; tā kā katrai ir zināmi vajadzīgie ingradienti, tad saprikties vienreiz nedēļā nav sarežģīti. Man tādā ziņā ir paveicies, ka es varu katru rītu ēst auzu pārslu putru un katru vakaru ceptus kartupeļus, man nekad neapnīk.
Kaut kā tā.
Reizēm ēdiens ir baigā bauda. Vismaz agrāk tā bija. Kad nācu mājās un jau pie ieejas durvīm jutu kā smaržo griķi un vista, kaifs! Bet tagad, kopš 2 gadus gatavoju ko sirds vēlas, ir piegriezies. Nu cik tad ilgi var kaifot? Turklāt to kaifu nevar izvēlēties - nu tā - 1x nedēļā. Vienā brīdī ēšana no kaifa kļuvusi par pienākumu pret savu kuņģi.
| From: | snorke |
Date: | April 10th, 2011 - 01:58 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es piemeram, pavadu virtuve ne vairak ka 10 minutes dienaa, bet eesu veseligas lieliskas maltites !
| From: | ocher |
Date: | April 12th, 2011 - 01:09 pm |
---|
| | | (Link) |
|
+1 | |