печально быть антисоциальным -

Jan. 8th, 2008

03:30 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

tā nātrija huiņa, kas man bērnībā garšoja un kas pēc definīcijas padara jebkuru ēdienu garšīgāku, sāk šķebināt. pārāk daudz cukura, sāls un tās nātrija huiņas ēdienā. labi, ka soja vēl nav visur.

(6 comments | Leave a comment)

Comments:

From:[info]chaika
Date:January 9th, 2008 - 09:57 am
(Link)
Taisi pats!
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]magda
Date:January 9th, 2008 - 10:17 am
(Link)
Kas tā par nātrija h...?
(Reply to this) (Thread)
From:[info]s
Date:January 9th, 2008 - 11:15 am
(Link)
Nātrija glutamāts
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:January 9th, 2008 - 11:49 am
(Link)
Nesen ieraudzīju, ka to nātrija gļukomātu pat tirgū uz svara var nopirkt. Lielisks palīgs nemākulīgām saimniecēm :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:January 9th, 2008 - 01:35 pm
(Link)
sāls arī ir nātrija huiņa, vēl taču nātrija benzoāts
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:January 9th, 2008 - 09:23 pm
(Link)
Analīzes neveicu, bet šajā gadījumā tas laikam bija glukomāts. Sāls un arī besī. Nejau vienmēr, un kā jau teicu, dažreiz garšo, bet kad mochī klāt sāli+saldinātāju+glukomātu visam, tad tas pēc kāda laika šķebina un rada pretēju procesu kārotajam.
(Reply to this) (Parent)