Tue, Apr. 30th, 2013, 03:19 pm

Vīkendā metos kulinārijā un izveidoju liellopu ribiņas iekš sinepju mērces. Tagad lasu cibās, ka ir tāds kulinārijas šedevrs, kā vārīts kondensētais piens, kurš bundžā vārāms 2 stundas (akurāt, kā minētais liellops). Dzima doma, ka varēja tak abus procesus apvienot - gaļas katlā iemest piena bundžu.

Mazliet savādi, bet kāpēc gan ne? 8))

Tue, Apr. 30th, 2013, 03:26 pm
[info]f

jānokasa tikai papīrs no bundžas, un - aiziet!

Tue, Apr. 30th, 2013, 03:29 pm
[info]pukis

Ekonomēsim enerģiju! Galvenais, lai grāpī vietas gana! ;)

Tue, Apr. 30th, 2013, 03:35 pm
[info]mufs

ribiņas ar metāla bundžas garšu....

Tue, Apr. 30th, 2013, 03:40 pm
[info]pukis

Un kad apēstas ribiņas, var sākt bundžas zelēšanu... ;))))

Tue, Apr. 30th, 2013, 03:41 pm
[info]lavendera

cukurota gaļa, starp citu, ir ļoti garšīga.

Tue, Apr. 30th, 2013, 05:40 pm
[info]biezpientaure

vēl varētu izdomāt recepti, kas ļautu sutināt kopā tušonkas un sguščonkas bundžas.
bonusā - pārsteiguma moments, jo vārot etiķetes novārītos nost.
protams, svarīgi, lai ražotāji neizmantotu dazādu izmēru bundžas, jo tas nobeigtu visu prieku.

tiesa, tas laikam nebūs košerēti, bet kas te ir svarīgāk?