Mon, Oct. 15th, 2012, 10:57 am
Par krāsu ietekmi uz dzimumiem

Kā zināms, agrāk vīrieši bija riktīgi vīrieši, abet sievietes, kā bija riktīgas, tā palika, jamās laiks un kodes nemaitā.

Mazāk zināms ir tas, ka minētajā "agrāk" laikā zilā krāsa, būdama vēsa & nedzīva, skaitījās sievišķīga, kamērt karstā & vitālā sarkanā krāsa skaitījās vīrišķīga. Tas ir, mazi, apburbelīgi puisīši tapa tērpti sarkanās kleitiņās un pušķoti ar sarkanām bantītēm, pēc kam arī izauga tik vareni un stipri, un vīrišķības piebāzti, ka vaidieniņās.

Tad kāds (es saku, ka Ilumināti) kaut ko sačakarēja krāsu skalā un mazos, apburbelīgos puisīšus sāka tērpt zilās kleitiņās, lika zilos ratiņos, bērnistabu sienas izmālēja zilas un vispār, viss vienos zilumos. Puisīši tad nu arī izauga par tiem gaudenajiem nīkuļiem, kurus mēs šodien novērojam visriņķī un apkārt.

Rozā bantes jāsien puisīšiem!

Nevis uz sieviešu krūtīm.

Aizsedz skatu.

Mon, Oct. 15th, 2012, 11:07 am
[info]vilibaldis

nu ķīniezeri puisīšus tērpj koši rozā un pavei kā vairojas...

Mon, Oct. 15th, 2012, 11:08 am
[info]sirdna

Ko arī vajadzēja pierādīt.

Mon, Oct. 15th, 2012, 11:13 am
[info]scorpse

Rozā bantes sēja puisīši gan - tāpat kā dzeltenā zvaigzne ebrejiem, tā rozā trīsstūris koncentrācijas nometnēs bija identifikācijas zīme homoseksuāļiem.

Mon, Oct. 15th, 2012, 01:12 pm
[info]bikini_kill

pēdējie trīs teikumi kā ķirsis uz putukrējuma!

Mon, Oct. 15th, 2012, 01:13 pm
[info]unknown_entity

Esmu dzirdējis mītu par britu kroņpāra bērna gaidām kautkad 17. vai 18. gadsimtā, kad nezināja, kas īsti izsprāgs no tās zilasiņu starpenes. Tad nu gaidot pirmdzimto puiku, bērnistaba bija saorganizēta rōzīgos toņos, bet piedzima meitene. Vieglāk bija tautu pāraudzināt, nekā istabu pārkrāsot, tādēļ tagad mums tas viss ir kājām gaisā