Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
bet es tur biju, sēdēju kaktā uz ķeblīša un visu laiku gribēju uzbrukt žoludei, kuru uzskaitļoju no noklausīto runu konteksta, pasakot, ka viņa ir nulle, jo neko no viņas neesmu lasījis un tagad vēl jo mazāk grasos to darīt, klausoties šitajās viņas pļāpās, jo man kā vidējajam jaunās latviešu literatūras nezinātājam kvalitātes kritērijs ir teksta spēja izmārketēties cauri manai paviršas attieksmes, neieinteresētības un ignorances biezajai ādai. es pat nezinu, vai mani maz kaitināja viņas runas, vai tomēr tas viņas sarunasbiedra iesvīdušais elkonis, kas visu laiku bīstami gorījās gar manu degunu, bet visdrīzāk tas, ka man tur vispār nebija jābūt, jo "savā" kompānijā es arī diezvai īpaši rūpētos par kaktā noraidoši sēdošā svešinieka ieinteresēšanu. bet es tur biju, neko neteicu, sēdēju kaktā uz ķeblīša un visu laiku gribēju uzbrukt.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 26. Jūlijs 2010, 20:41, [info]fjokla commented:
Ko arī jāstaigā pa viskādām aizdomīgām kabinkām! "Simi, noliec keglu!", tā viņi korītī sauktu, aij, kur lustīgi būtu, kad iedomāju:)
[User Picture]
On 26. Jūlijs 2010, 20:48, [info]simamura replied:
vo vo, sievietes lūgtos un raudātu "simi, liec, lūdzu, nost", kungi ķertos piedurknēs, bet es plēstu kreklu viss tāds uz priekšu izstiepies un kliegtu "nulle! nulle!"
[User Picture]
On 26. Jūlijs 2010, 21:00, [info]fjokla replied:
Balsī smeju pa šito tagad. Atgādina par omu, kas reiz iemetās gjimensskandālā satrakotam un izpūrušam papī elkonī un tādā naivā balstiņā uzprasīja: "Bet, Raimi, ko tu tagad trako?". Un nav tak uz to atbildes, nu nav, vaitadir, nunetak, un škandals beidzās līdz ar to:)
[User Picture]
On 26. Jūlijs 2010, 21:33, [info]simamura replied:
kandavas sašels, tēva brālēns, reiz ne no šā, ne no tā piecēlās no ziemsvētkiem uzklātā žurnalgaldiņa, paņēma aiz galotnes eglīti un trieca pret grīdu, jo bija, acīmredzot, sakrājies.
* * *
On 26. Jūlijs 2010, 22:17, [info]nanochkine commented:
hmm, būs jāpalasa tā žolude)) ļoti laba reklāma viņai šitāds ieraksts)) es jau iegugleju, ka vinja ir "cieshama debija" un raksta par nekurieni - afriku, peterburgu, stambulu un italiju.
man aiz loga pirmaa staavaa tusee kaukaadi jaunieshi un es pirms mirklja cerigi ieklausiijos - forshi, ja tur tai murdonjaa atskaneetu tava intelektualaa ietiepiigaa balss, taa tachu vareetu buut. bet nu nee, skan atkal taa pati muuzika, un tie pashi vaardi, un puttni kliedz taapat, un visi tiepashi cilveki. un viss taapat
[User Picture]
On 26. Jūlijs 2010, 23:46, [info]simamura replied:
es pats nekur daudz neeju, varbūt pa retam uz māras dīķiem, kas jums, centrāļiem tāli un nesaprotami un visi tie paši, bet citur mani aizved noburtu un aizrunātu vadātājs.
On 28. Jūlijs 2010, 22:20, [info]nanochkine replied:
sima, ieludzu tevi uz american freestyler livingroom balliti
http://farm5.static.flickr.com/4103/4838658434_e95f7f8802_b.jpg
njem lidzi jaukus jautrus draugus
[User Picture]
On 28. Jūlijs 2010, 23:30, [info]simamura replied:
es apskatīšos rīt mājās, ja nebūs nokavēts, telefons šitos linkus never vaļā (hoho never rakstās kā never:)
[User Picture]
On 30. Jūlijs 2010, 12:17, [info]simamura replied:
neko nesolu, visādi var gadīties (un man ir bail no karlīnas)
* * *
On 27. Jūlijs 2010, 14:42, [info]hamish commented:
Savdabīgi, ka Tev vēl šis gadījums tik svaigā atmiņā...
[User Picture]
On 27. Jūlijs 2010, 17:32, [info]simamura replied:
vot, uzpeldēja tā kā sapnis, tā kā ceriņš
* * *
[User Picture]
On 3. Augusts 2010, 18:31, [info]klusais_okeans commented:
starp citu, man ar viņu personiskā saskare arī bija diez gan nepatīkama un parasti es šādām lietām necenšos tikt pāri, bet toreiz kaut kā sagadījās neņemt pie sirds un izlasīt. Un zini, šis bija tas gadījums, kad bija vērts pacelties pāri personīgas dabas aizspriedumiem un visu manu kritisko nostāju pret jauno latvju literatūru. Bet varbūt Tev nav vērts, es jau neko, tikai garām skrienot
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry