Hokejs

4. Maijs 2006 (18:04)

Viss kas ar to ir saistīts ir tā komercializējies un lumpenizējies, ka personiski man ir pazudusi jebkura interese par to. Tas vairs nav hokejs bet viena vienīga naudas slaukšana visvisādos veidos no daudzgalvainā aunu bara, kuri paši sevi lepni dēvē par hokeja faniem. Un šoreiz es pat nesākšu rakstīt pār Ulmaņiem, Lipmaņiem, Un citiem kuri bija iesaistīti daudzsimtmiljonu afērā ko sauc par multihalles celtniecību kuru arī varēja uzcelt vismaz 3x lētāk, ja nebūtu bijusi sacelta ažiotāža ap gaidāmo čempi šogad. Tiesa sports jau tas ir - tikai nevis ātrumā, veiklībā un izturībā uz laukuma, bet savdabīga sacensība starp kafejnīcu un krogu īpšniekiem - kurš vairāk aliņu par dubultcenu tempjošus auniņus ilgāk pie sevis pieturēs un līdz ar to naudiņu vairāk ieraus. Un kur tad vēl tēriņi par krekliņiem, taurītēm un karodziņiem. Savukārt paši mūsu izlases hokejisti jau to redz un atsakās piedalīties šajā farsā viens pēc otra. Es protams nebūšu ne noskumis ne izbrīnījies ja mūsu Valstsvienība šogad izlidos no "A" grupas uz vairākiem gadiem (ja ne uz visiem laikiem), bet varu iedomāties cik daudziem tas būs pārsteigums kad tā beidzot būs noticis. Nu nekas, tā viņiem arī vajag.

Comments

Posted by: bumsis ([info]bumsis)
Posted at: 4. Maijs 2006, 18:58

Pilnīgi Tev piekrītu.

Posted by: pry ([info]pry)
Posted at: 4. Maijs 2006, 19:38

Man patika vakar dombura raidiijumaa, uz jautaajumu, cik tad alus maksaas hallee? Teica ka zem videejaa cenu liimenja - 2 Ls par puslitru laikam :DDD

Posted by: efix ([info]efix)
Posted at: 4. Maijs 2006, 19:42

Pesimistiski. Un peec manaam domaam, teksts izklausaas "taa vajag runaat - viss ir komercializeejies, jo taa ir stiliigi".

Nezinu, atmetot visas peripeetijas, tie tomeer ir sveetki. Jau n gadu skatos pasaules chempionaatus hokejaa, un man patiika. Patika kad muuseejie C grupaa speeleeja, B un arii A. Protams, ir reizes, kad ir vilshanaas, ir reizes, kad ir dusmas uz Lipmanu un Co, bet ir arii prieks. Tas atsver visu iepriekshmineeto. Un kaapeec gan buutu jaanoveel, lai muuseejie izkriit no A grupas? Tas buutu taapat, kaa noveeleet, lai redz, Tevi pazemina zemaakaa amataa darbaa.

Gribeeju tikai pateikt, ka mazliet kaitina taa briizhiem nihilistiskaa attieksme ap/par visu, kas principaa ir pozitiivas lietas.

:)

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 4. Maijs 2006, 20:01

Tu izteici savas domas - es savas. Un "stilīgi" droši vien tas nav jo uz katru kas piekrīt, pieļauju ka, atrastos 10 tādu kas gribētu man feisu par tādim textiem izdauzīt.
Svētkos darbā dod brīvdienas. Tavā firmā visiem darbiniekiem ir iedotas brīvdienas uz visu čempja laiku?
Man prieks par Lipmanu nav bijis nereizi un necik.
Es protams nenovēlu pašiem hokejistiem neko sliktu, taču no sirds visiem idiotiem faniem gan novēlu kaut ko tādu, lai viņi beidzot kājas paši sev apdirstu. Piegriezusies tā taurēšana un piedzērušo nesakarīgā aurēšana, neatkarīgi vai ripu iemet mūsējie vai mūsējiem - ka tik izauroties.

Posted by: :: le Minga :: alias :: Leo... :: ([info]le_minga)
Posted at: 5. Maijs 2006, 01:16

nez, nez...
izklausaas peec skaudiigaa: "ja nav pasham, nebuus arii sasham"...
prieku jau neatradiis??? un azartu tajaa, kas ir??? ka tik kaadu nolikt un nomelnot... tas nekas, ka visam tam, ko piemineeji, iisteniibaa ar iisto sportu nav Nekaada sakara...
reizeem dusmas - neracionaali :(

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 5. Maijs 2006, 02:16

Vai tik nebūsi vēl viens nelaimīgais masu psihozes upuris? :/

Posted by: :: le Minga :: alias :: Leo... :: ([info]le_minga)
Posted at: 5. Maijs 2006, 09:05

vot tieshi tavs pousts par tevi taa aizdomaaties liek :(

Posted by: kreiza ([info]kreiza)
Posted at: 5. Maijs 2006, 08:49

Bet tas tak sen skaidrs, ka visu virza nauda :D Ja neskaita to, ko virza sekss:)) Un ja neskaita vēl tās miniatūrās un gandrīz nepamanāmās norises, ko virza labdarība. Citus gadus to tā nejuta tāpēc, ka tas nenotika pie mums...

8 Lasīt komentārus reply