jauna un kaislīga ([info]nrk) wrote on April 10th, 2016 at 09:30 pm
Es neesmu nekāds pavārs, un līdz piecām sastāvdaļām, ieskaitot garšvielas, ir tie ēdieni, ar kuriem es varu ar cieņu tikt galā. Turpinu pilnveidoties. Tā lēnām, pārvarot pieredzes trūkuma "mainīja krāsu tātad gatavs" pārliecību, atnāca fundamentāla atklāsme, ka ēdienam vajag laiku. Putrai ļaut briest un vārīties; uz lēnas uguns cepināt, sautēt; pēc krāsns ļaut atpūsties. Vajag laiku.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.