es gribētu aiziet paskatīties kā citi ēd austeres, bet esmu tik prasta, ka arī par saldo pārtikas kukurūzu labāk man garšo parastā lopbarības
es gribētu aiziet paskatīties kā citi ēd austeres, bet esmu tik prasta, ka arī par saldo pārtikas kukurūzu labāk man garšo parastā lopbarības
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 25. Septembris 2018, 07:27
|
jā, gandrīz visas delikateses sākumā bijušas mazo ļaužu vienīgās iespējas
Posted by: oblica (oblica)
Posted at: 24. Septembris 2018, 23:22
|
nez, mani kaut kā neņem. Olīves centos iedraudzēt gadus trīs, kamēr sapratu un iegaršojās. Austeres kaut kā nav mans. Jāgaida, kad kļūšu smalkāka. Tas tāpat laikam kā ar sauso vīnu - studiju laikos domāju - vēee, nu nē... A tagad! :)
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 25. Septembris 2018, 07:30
|
es gribu redzēt kā tas dzīvē notiek. jo nu mani termiski neapstrādāta gaļa galīgi nevilina, es garšu atpazīstu /brr/
bet vispār tas, kas ir ēm iemācīta? izkopta? garšas izjūta vnk skaidrojams. garšas kārpiņas dzīvo ilgi un nomainās pamazām. un tad, kad palikušas maz tādas, kas atceras jo citām tas ir jaunums, organisms signālu 'šito jau esmu ēdis' pārveido uz 'pazīstams, značit garšo'
man arī olīvas ilgu laiku likās pēc sausās točas. tagad garšo :D
Austeres jau arī, pirms kļuva par delikatesēm, bija vienkāršo ļaužu iztika.