16 Janvāris 2008 @ 12:04
joprojām vārdi  
Vēl man nepatīk arī daudzi citi vārdi, protams. Nekad arī neesmu slēpusi, ka es esmu iedomīga ar ļoti izteiktu nepatīksindromu.
Tikko atcerējos, ka man nevisai patīk lasīt grāmatas, kas sarakstītas pirmajā personā. Tad es jūtos it kā būtu iesprostota citā ķermenī un skatītos caur citķermeņa citacīm. Parasti citķermenis izskatās kā kādreiz bērnībā lasītajā grāmatā "Askanio" milzu skulptūra, kuras galvā varēja dzīvot kā istabā.
Un tad nepatīk, ja rakstnieks-rakstītājs tekstā vēršas pie lasītājiem ar uzrunām. Tādām kā manu dārgo lasītāj, mani lasītāji, cienījamie tie, kas lasa šīs rindas. TV3 arī tā Evelīna K. ik pēc pāris teikumiem atkārto: dārgie skatītāji, jums skatītāji. Nav smuki.
 
 
kā ir: vēl citāka kā otra un pirmā es
 
 
( Post a new comment )
spies[info]spies on 16. Janvāris 2008 - 12:33
un tad vēl latvju pēdējais megagrāvējs par vietējas nozīmes sargiem... Tās balsis fonā, kas stāsta par to cik viņi labi un skaisti... Nogalina jebkuru prieku skatīties... Nevarēja normālu scenāriju uzrakstīt, lai ar dialogiem to visu izteiktu? Balss fonā man šķita kā kaut kāda pamatskolas vēstures skolotāja uzruna skolēniem...
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 16. Janvāris 2008 - 13:02
No sākuma es biju pret šitās filmijas skatīšanos, pēc tam mani ieinteresēja tie datorgrafikas puikas, pēdējā laikā tik daudz negatīvu komentāru, ka tagad nesaprotu: vai iet paskatīties to filmiju, vai tiešām ir tik traki. Varbūt visi tāpēc iet.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
spies[info]spies on 16. Janvāris 2008 - 13:18
Par pārējo es pat tai filmā sevišķi nepiesietos. Ir plakanīgi tie tēli, bet tas ar nebūtu nekas, nav vēl piešāvuši roku pie filmu taisīšanas vietējie bāleliņi. Ir pāris gļuki par prezidentu, kas dzer šņabi uz tilta utt, bet tas štrunc, kaut kā tak skatītāji jāpiesaista.
Bet tā balss fonā, tā balss.... tā man visu sabojāja.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
efix[info]efix on 16. Janvāris 2008 - 13:07
Veel arii laachpleesis.

Bet jaasaka, ka filmu neesmu redzeejis, taapeec nezinu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)