Saspēra velns to zaļo krūzi - Par vēža skrīninga ielūgumu valodu [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par vēža skrīninga ielūgumu valodu [Oct. 23rd, 2013|05:46 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Atļaušos izteikties par to, par ko man neesot nekādu tiesību izteikties: par kārtējo Latvijas nacionālpolitisko aktualitāti - uzaicinājumu uz vēža skrīningu valodu.

Pievienojos tiem, kas uzskata, ka vēža iepīšana politiskajām vajadzībām ir neiedomājams cinisms un bezkaunība. Un turklāt, manuprāt, pavisam nepamatota. Būsim reāli: lielais vairums visādus pa pastu piesūtītus uzaicinājumus un paziņojumus uztver kā visparastāko nevēlamo spamu neatkarīgi no tā, kādā valodā tie rakstīti, kauču vai pašas Pugačovas hologramma no tās aploksnītes izkāptu. Nu labi, uz to varbūt krievvalodīgais parastais pavilktos, bet ne jau uz kaut kādu sūda vēstuli, ko rakstījuši kārtējie liekēži-birokrāti no kaut kādas kārtējās valsts iestādes. Savukārt tie, kas zina, kas ir vēzis, jo ir ar to vairāk vai mazāk cieši saskārušies, bez jebkādām uzaicinājuma vēstulēm paši vai nu diebtin diebtu pārbaudīties, vai apzināti ieslēgtu strausa taktiku, un arī tur nekādas vēstules kaut ar pašas Pugačovas hologrammu nelīdzētu. Tā ka pasakiet tai Procevskai vai kas nu tur to histērisko manipulēšanu un spiešanu uz jūtām iesāka, lai beidz, atvainojiet, dirst. Lai savas manipulācijas pēc labākajiem Cosmo paraugiem pietaupa savam uzšāvējam.
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:October 23rd, 2013 - 01:09 pm
(Link)
Nezinu par ko ir stāsts, acīm redzot, kaut ko esmu palaidusi garām, bet tie uzaicinājumi, kas nāk par pārbaudēm uz dzemdes kakla vēzi, manuprāt, strādā. Vismaz man apkārt vairākas pazīstamas meitenes izmantoja šo iespēju - bez maksas pārbaudīties. Es tai skaitā, kaut mana daktere jebkurā gadījumā reizi gadā šo nočeko kopā ar pārējām analīzēm.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:October 23rd, 2013 - 01:12 pm
(Link)
Gribēju piebilsts, ka strādā masīvas informatīvās (awareness) kampaņas, bet ne jau paši uzaicinājumi. Bez kampaņām tos uzaicinājumus cilvēki kārtu uz nagliņas.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:October 23rd, 2013 - 01:20 pm
(Link)
lūk, jā.
[User Picture]
From:[info]starro
Date:October 23rd, 2013 - 01:41 pm
(Link)
domāju, ka vairums atšķir bezadresāta glancētu komercpiedāvājumu no iestāžu personalizētiem paziņojumiem par aktualām tēmām.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:October 23rd, 2013 - 06:47 pm
(Link)
Domāju, ka vēstuli, kas izskatās Ļoti Svarīga, atrastu iespēju iztulkot, bet spams - miskastē.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:October 28th, 2013 - 09:03 pm
(Link)
+1000