|
October 9th, 2020
07:43 pm Picu patiešām ir ērti sagriezt ar šķērēm. Olu dzeltenumus tiešām ir ērti atdalīt, iesūcot ar pudeli. Biežāk vajag izklaidei paskatīties lifehacks...
Ko lietderīgu es vēl nezinu? Jeb, cibiņ, kas no tādiem padomiem personiski tev ir noderējis?
|
Comments:
| From: | nxn |
Date: | October 9th, 2020 - 08:34 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Man arī ir viens ikdienā ieviesies laifhaks, es vienmēr daru un smejos 😊 ar ledus salātu - lai atdalītu kacenu, galvu paņem abās rokās, kacens apakšā. Tad bliež tā diezgan spēcīgi pa dēlīti, un kacens atdalās un ir vienkārši izņemams.
paturēšu prātā, ja jebkad ēdīšu ledussalātus
| From: | nova |
Date: | October 9th, 2020 - 08:38 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Lai nebūtu jāmazgā panna,daudz ko cepu uz pannā ieklāta cepampapīra
| From: | str |
Date: | October 9th, 2020 - 08:41 pm |
---|
| | | (Link) |
|
uz plīts????
Es mēģināju reņģes, kaut kā nesanāca
Olu pavisam nudien ir jāsit pret galdu, nekā citādi. Ne pret bļodas malu, ne ar nazi, nekā, ja negrib čaumalu – klopt pret galdu un viss.
| From: | _re_ |
Date: | October 9th, 2020 - 09:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
o, par dzeltenumiem nezināju, aizgāju pat paskatīties, kruta.
manis pašas ieviests haks ir, ka maltās kafijas vakuuma paciņas ir jāgriež vaļā ar šķērēm. ar nazi visa kafija pa galdu un grīdu, ar šķērēm nē.
| From: | morraa |
Date: | October 10th, 2020 - 07:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Man patīk paprikas griešanas triks: sagriez pa rievām gareniski un tad ar pirkstiem smuki atdali, atstājot sēkliņu serdi iekšā.
nu recepšu grāmatās pie pildītiem karpeļiem tiek rakstīts, ka ir jāpaņem nazis un tad tam kartupelim kasa ārā vidusdaļu. tas ir neērti un rezultāts ir ne visai smuks. es lietoju galdnieku darbarīku - grebjamo kaltu. ļoti ātri, ērti un izcili skaisti izgrebtas karpeļbļodiņas pildīšanai. |
|
|
Sviesta Ciba |