magoņu cepumiņi

Posted on 2014.06.13 at 20:53
Tags: ,
es atvainojos, ja, ka es te spamoju vislaik par ēdienu, bet ir pilnmēness un es neparkocitu nespēju domāt. drīz jau pāries. karoč lauzīju galvu kā likvidēt no čatnija vārīšanas pāri palikušos rabarberus, kad kā zibens no skaidrām debesīm pār mani nāca atklāsme, ka man vajag kko ar magonēm, tagad un tūlīt. rezultātā izgudroju recepti cepumiem (rabarberi, tajā, protams, neietilpst) un man viņa ir jāpieraksta, kamēr vēl atceros.

1 glāze pilngraudu auzu miltu
1 glāze pilngraudu kviešu miltu
3 ēdk. virgin kokoseļļas
silts ūdens (apmēram pusglāze, bet jāmīca un jālej pa bišķim klāt un jāskatās pēc konsistences cik tieši vajag)
4-5 ēdk brūnā cukura
šķipsna kurkumas krāsiņai
magones
kanēlis

samīca mīklu, izrullē. var spiest formiņas, var vnk sagriezt rombiņos. pārkaisa ar vēl drusku cukuriņu, magonēm, kanēli un maltām mandelēm. cep kādas 20 minūtes.


Comments:


[info]nord at 2014-06-14 02:13 (Saite)
ēdiens nekad nav spams!
Krišs
[info]misame at 2014-06-24 21:40 (Saite)
Ieradās jautājums - kura kokoseļļa ir pareizā - rafinētā vai nerafinētā?
*
[info]inese_tk at 2014-06-24 21:55 (Saite)
virgin jebkurā gadījumā ir nerafinēta. rafinētu kokoseļļu neiesaku
Previous Entry  Next Entry