Sat, Oct. 31st, 2009, 04:58 pm
fast & furious

Es šodien uzzināju, ka mana ome esot dzinusies ar taksi pakaļ mammai, kad tā - kādu 19 gadu vecumā- braukusi uz ballītēm, un, kad izdevies apdzīt autobusu, lekusi tajā iekšā un rāvusi mammu aiz rokas ārā.

Sat, Oct. 31st, 2009, 05:16 pm
[info]klaudlet

izklausās diezgan psihi.

Sat, Oct. 31st, 2009, 05:24 pm
[info]po

Pat pataloģiski.

Mon, Nov. 2nd, 2009, 01:45 pm
[info]iive

Nu, kamoon, kāpēc atkal kaut kādas frommfreidu diagnozes, kas šķeļ cilvēka stāvokļus pieņemamos un nepieņemamos. Gribās ticēt, ka visveselīgāk ir vienkārši spēt tādas lietas nenobēdzināt un izlikties, ka nekas nav bijis, bet spēt paskatīties kā uz kļūdām. Mana ome bija spiesta viena pati rūpēties par savām māsām un brāļiem kara un nabadzības apstākļos (šis nav domāts aizkustinošs moments, drīzāk loģisks faktors, kas ietekmēja viņas attieksmi pret sev dārgajiem) un viņai tā situācija bija tāda pati kādam, kurš tikko, nezinu, vinnējis smagsvara boksa čempionātu, piedāvāt uzlauzties ar studentiem un cerēt, ka viņš neizraus tiem rokas. Bet, protams, interesanti. Mazliet trakāka viņas attieksme un es nebūtu uzradusies šai pasaulē.

Mon, Nov. 2nd, 2009, 01:56 pm
[info]iive

Nu jā, es tikai negribēju arī teikt, ka nepastāv situācijas, kad cilvāka stāvoklis IR klīnisks un viņa uzvedība pašam un citiem kaitīga, bet tas tieši ir ārpus (aiz) tā lauka, kur ar saprātīgu un iejūtīgu attieksmi var tikt galā.