Sun, Sep. 20th, 2015, 12:25 pmSun, Sep. 20th, 2015, 12:39 pm
Jā, pīli ielikt pīlē(tajā, kas trauks) un sautēt, līdz izjūk, piedevās gan tad prasās kartupeļi(bet es jau čaangalis, man pie visa prasās kartupeļi). Sun, Sep. 20th, 2015, 12:47 pm
Man arī kartupeļi ļoti garšo, bet manā rajonā pie labiem kartupeļiem var tikt tikai ceturtdienās un piektdienās, kad te sabrauc un no bagāžniekiem tirgo, visu pārējo laiku veikalos ir kaut kādi riebekļi. Attiecīgi man tagad ir palikuši kādi 5 gab., varbūt vienīgi kombinējot ar kabaci kas sanāktu. Sun, Sep. 20th, 2015, 12:56 pm
Nudien neesmu nekāds kabaču fans, bet kabacis ar kartupeli sautējumā ļoti labi iet kopā. Par pīli, ja pīles nav, grūti pateikt, sīksts putns tomēr, zupa un riktīga sautēšana ir veidi, kas attaisa viņai ne tikai garšu, bet arī struktūru. Pūdēt laikam būs par ilgu :)) Mož var šo rūpīgi ietīt kaut kādā folijā(ieliekot kādā traukā arūdeni, protams) un tad iemest cepešniekā uz mazas uguns, bet daudzām stundām? Sun, Sep. 20th, 2015, 01:08 pm
Gribētos jau sadalīt un pirms cepšanas drusku iemarinēt garšvielās vai plūmju ievārījumā, bet vai, tā sadalīšana... jau bija liela piepūle, lai pašu ķermeni sadalītu gabalos, noskatījāmies pavāra pamācības video, viņam tur viss šņikt šņakt, bet mums pusstunda aizgāja, lai atdalītu miesas no kauliem. Sun, Sep. 20th, 2015, 01:13 pm
Iemarinēt var mēģināt, jā, taču tur vajag kaut ko tik skābu, kas pīli reāli pārsteigs, plūmju ievārījums, ja vien tās nav aličas bez cukura, nez vai tiks galā ar šo sarežģīto uzdevumu, pats mēģinātu pusi uz pusi citronus ar sīpoliem, vai ko kreptīgāku. |
|