|
Sun, Sep. 20th, 2015, 12:25 pm
Vai jums ir kāda vienkārša, bet lieliska recepte pīlei? Ir palikušas daļas, ko nesavārījām zupā, kājas, šķiņķi, laikam arī viens spārns (viss tīstokļos saldētavā). Piedevās droši vien rīsu nūdeles. Sun, Sep. 20th, 2015, 01:08 pm iive
Nu jā, tas jau mani šajā zvērā satrauc, ka ir gan sasaldēts, gan sīksts pēc dabas, līdz ar to jau salīdzinoši drīz jāķeras klāt, lai būtu uz vakariņām. Tagad pārliku no saldētavas ledusskapī, lai lēnām atklimatizējas. Gribētos jau sadalīt un pirms cepšanas drusku iemarinēt garšvielās vai plūmju ievārījumā, bet vai, tā sadalīšana... jau bija liela piepūle, lai pašu ķermeni sadalītu gabalos, noskatījāmies pavāra pamācības video, viņam tur viss šņikt šņakt, bet mums pusstunda aizgāja, lai atdalītu miesas no kauliem. Sun, Sep. 20th, 2015, 01:13 pm unpy
Iemarinēt var mēģināt, jā, taču tur vajag kaut ko tik skābu, kas pīli reāli pārsteigs, plūmju ievārījums, ja vien tās nav aličas bez cukura, nez vai tiks galā ar šo sarežģīto uzdevumu, pats mēģinātu pusi uz pusi citronus ar sīpoliem, vai ko kreptīgāku. Sun, Sep. 20th, 2015, 03:14 pm iive
Es laikam iešu vieglāko ceļu - sojas mērci. Sun, Sep. 20th, 2015, 03:17 pm unpy
Pēc tam pastāsti, kā bija, man pašam arī tās retās reizes, kad sanāk sastapties ar pīli kulinārijā, nevis kādā no pilsētu kanāliem, ir diezgan ilgs pārdomu brīdis:)) |