02 Marts 2009 @ 10:38
 
Brokastīs pagatavoju auzu pārslas ar persiku gabaliņiem. Nezinu, kāpēc tās sauc par ātri vārāmajām, ja vārītas tās nemaz netiek. Vienkārši pārleju ar ūdeni un pēc minūtes tās ir gatavs. Esmu dzirdējis, ka citi tās lieto ar pienu. Reiz pamēģināju, neiepatikās. Kaut kā drausmīgi trekni tas viss likās. Un, ja tā padomā, piens ir dzīvnieku valsts izcelsmes produkts. Nu kā tu dzersi savu jaunāko brāli? Nē! Graudaugi ar ūdeni ir the best!
 
 
( Post a new comment )
[info]pikaso on 2. Marts 2009 - 10:41
bet fui cik negaršīgi tās uzlejamās. pēc tam sajūta, ka auzu pārslas nav gatavas un ar asajām malām saķērušās barības vadā.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 2. Marts 2009 - 10:43
Tu vienkārši neproti tās pagatavot.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]pikaso on 2. Marts 2009 - 10:46
arī tā varētu būt. es labāk nopērku īstās auzu pārslas un vāru 20min uz nelielas uguns un pieleju pienu. sātīgākas, mazāk vajag un kuņģi nepiebāž.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 2. Marts 2009 - 11:19
Tas ir pavisam kas cits.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]pepija on 2. Marts 2009 - 11:57
gavē, vai?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fedrs on 2. Marts 2009 - 12:40
Hmmmm. Tā par to es nebiju domājis.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]klintara on 2. Marts 2009 - 20:08
Veeee, kā tādas var iedabūt kunģī!!????
(Atbildēt) (Link)