: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 31., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:59
izrādās, klusītēm ir uzņemta jessica jones 3. sezona. un drīzumā gaidu big little lies. a game of thrones pēdējo sēriju tā arī neesmu noskatījusies, kaut arī jau redzēju internetos izteiksmīgu bildi ar džonu un denerisu, tā ka viss skaidrs. kas rakstīja to pēdējo sezonu?! un kas plānoja kauju stratēģiju? pfff. divi drakoni netika galā ar floti, a te viens pēķšņi varēja, ja? sviests.

(5 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]missalise
Date:31. Maijs 2019 - 12:34
(Link)
Jā, tur pilns ar visādām dīvainībām. Piemēram, kā augšāmcēlās tā siena, ko tas drakons nojauca? Pilns ar dīvainībām. Bet, manuprāt, te ir liela bēda arī dēļ tiem iznākuma minētājiem - faniem. Viņi bija tik daudzas versijas izdomājuši, ka filmas veidotājiem vajadzēja izdomāt vēl ko citu, bet visas foršās versijas jau bija izsmeltas.
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Jūnijs 2019 - 14:06
(Link)
vai tiešām arī grāmatās bija tā?
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:6. Jūnijs 2019 - 23:54
(Link)
Kādās grāmatās?
Grāmatas vēl nav uzrakstītas.
[User Picture]
From:[info]f
Date:7. Jūnijs 2019 - 09:09
(Link)
dažas taču ir. bet tu laikam gribi teikt, ka ne līdz beigām, ja? vot i visa bēda, acīmredzot. brans par septiņu karaļvalstu karali. makes sense, but no, whyyy, nu nav vispār loģikas, nu, denerisa sajūk prātā, jā, a fun twist, bet ievads nebija īsti, aij, mest ar karoti kādam.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:7. Jūnijs 2019 - 09:17
(Link)
Ir uzrakstītas 5 no 7 grāmatām. Grāmatās Jon Snow ie beigts un Daenerys pusbeigta vazājas pa līdzenumiem pēc bēgšanas no Merēnas, kurā ir epidēmija. Un pornopirāts ir reāli briesmīgs, un viņam vēl ir brālis. Un Sansa joprojām tusē. Vale, savukārt Ramsijs Boltons par sievu dabūja Arju (lasītājs zin, ka tā tok nav Arja, bet varētu būt Roba Starka sieva. ). Ā un Ketlīna Starka ir ļoti atriebīgs zombijs.

Beigu rezultāts jau varbūt būs līdzīgs, bet grāmatas pie tā nonāks sakarīgākā veidā. Jo grāmatas nedaudz atšķiras.

Imo viņi aizmirsa nolīgt rakstniekus pēdējai sezonai. Režisori, aktirri, galvenās sižeta līnijas ir, nu tad uz priekšu.

> Go to Top
Sviesta Ciba