: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūnijs 19., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:07
atnācu uz darbu, sāku šķirstīt avīzes. te pēkšņi, latvijas avīze. ņekijs vilis vītols komentē "par hakera čalovska izdošanu amerikai" un lieliem trekniem, melniem burtiem rakstīts, ka neviens nekad nav vainīgs. nu ko. kas par hakeriem, kas par nav vainīgs, ko es atkal esmu nogulējusi. a tur, izrādās, vecais labais stāsts ar banku aplaupīšanu. un tad tur norādes ar saistību uz "pēkšņo naudas pazušanu" arī latvju bankās, un komentāri par amerikāņu tiesu taisnīgumu, un vēl visādi argumentēti pārspriedumi, un. īsāk sakot, tad ienāca klienti, un man bija jātēlo, ka cītīgi rakstu epastu, nevis nositu laiku, lasot kaut kādus slima suņa murgus nacionāli konservatīvajā laikrakstā.
lasīt tos latvijas avīzes komentārrakstus laikam nebija prāta darbs. varbūt tā doma par cenzūru nemaz nav tik ļoti peļama. then again, neviens jau nespiež lasīt.

(4 with milk | cup of coffee?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]felipe
Date:19. Jūnijs 2013 - 10:28
(Link)
iesaku pamēģināt arī NRA
[User Picture]
From:[info]f
Date:19. Jūnijs 2013 - 10:35
(Link)
oi, nē, ar to mēs esam pazīstami!
[User Picture]
From:[info]kro
Date:20. Jūnijs 2013 - 00:25
(Link)
Nedomāju, ka zēnu vajadzētu izdot, jo uzrakstīt vīrusu datu savāktnei ir viens, bet to, ka kāds izmanto viņu tieši banku datņu savākšanai ir pavisam kaut kas cits. Tikpat labi, būtu jāsēdina cietumā visi ieroču izstrādātāji(indžinieri).

Džeks uzrakstija vīrusu - izpildija pasūtijumu. Stulbi laikam bija tas, ka zēns bija jauns un neiedomājās pirms pārdošanas uzrakstīt līgumu ar pasūtītāju,jo tad gan viņš varētu likt sulīgo mīkstumu virsū visiem.
[User Picture]
From:[info]f
Date:20. Jūnijs 2013 - 11:27
(Link)
mani vēl īpaši uzrunāja tā daļa rakstā, kas pievērsās latvijas reputācijas apspriešanai - kas notiks, ja latvija neizdos. latvija būs pārkāpusi visas normas utt.

it kā latvija jau tā nebūtu pietiekami iztapīga visām normām. konvencija vēl nav pieņemta, latvija jau pieņēmusi likumu, ar kuru tai pievienoties.

> Go to Top
Sviesta Ciba