: who's that girl? - : pusgadsimtu svinot

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Jūlijs 15., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:54 - : pusgadsimtu svinot
šodienas galvenais uzdevums (atskaitot paģiru ignorēšanu; ballantines un tumšo vīnogu sula garšo labi, bet laikam mums tomēr raksturu nesaderība, es taču izdzēru tikai divus kokčikus!) ir panākt, lai šašlikotāji-grilētāji zivī neliek majonēzi. vai tad tiešām šajā pasaulē nekas vairs nav svēts? majonēze, majonēze, visur majonēze, varbūt arī sulai piejaukt majonēzi "garšas uzlabošanai" (no domas vien jau sašķebināja). ja es šo cīņu zaudēšu, tad pie viesu galda varēšu knakstīties ap kartupeļiem un tomātu salātiem ar olīveļļu, kas, ja tā padomā, nav nemaz tik slikti.
bet man ļoti garšo zivis.

(3 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]komeeta_naak
Date:16. Jūlijs 2012 - 07:21
(Link)
avot es nesaprotu, kāda jēga grilētai zivij uz grila maukt virsū majonēzi? tak tauki visi iztek, nekas nepaliek. labāk būtu jēlu olu iemaukuši ar garšvielām, same shit.
I don't get it.. bet es nesaprotu vispār to tradicionālo "kaut ko obligāti vajag klāt", vai tur kečupu, majonēzi, sieru, krējumu vai čupu sāls. un nezinu, ar ko gan ir jānotrulina garšas kārpiņas, lai šitā mocītu puncīti, jo nu nez, piem, manējās no nto gadu pīpēšanas, kafijas un kolas dzeršanas mazāk jutīgas nav palikušas, tieši otrādi. sāli praktiski nelietoju, garšvielas arī nosacīti.
srsly... *sigh*
[User Picture]
From:[info]f
Date:16. Jūlijs 2012 - 11:41
(Link)
es pat ne tik daudz par to, cik ļoti tā majonēze izmaina garšu, cik par to, ka tā majonēze tak ir ellīgi neveselīga!
tas, un vēl arī mazais faktors, ka man vienmēr slikti paliek no majonēzes (šo argumentu es gan neliku galdā, jo tad man teiktu, lai es vienkārši to zivi neēdu, but that was not an option).

bet es uzvarēju! zivs bija ar dillēm un vēl kaut kādām zaļum-garšvielām :)
From:[info]komeeta_naak
Date:16. Jūlijs 2012 - 19:29
(Link)
vaine?! kuda mir kaķicca..

> Go to Top
Sviesta Ciba