|
Jūlijs 15., 2012
11:54 - : pusgadsimtu svinot
|
Comments:
avot es nesaprotu, kāda jēga grilētai zivij uz grila maukt virsū majonēzi? tak tauki visi iztek, nekas nepaliek. labāk būtu jēlu olu iemaukuši ar garšvielām, same shit. I don't get it.. bet es nesaprotu vispār to tradicionālo "kaut ko obligāti vajag klāt", vai tur kečupu, majonēzi, sieru, krējumu vai čupu sāls. un nezinu, ar ko gan ir jānotrulina garšas kārpiņas, lai šitā mocītu puncīti, jo nu nez, piem, manējās no nto gadu pīpēšanas, kafijas un kolas dzeršanas mazāk jutīgas nav palikušas, tieši otrādi. sāli praktiski nelietoju, garšvielas arī nosacīti. srsly... *sigh*
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/151003/2403) | From: | f |
Date: | 16. Jūlijs 2012 - 11:41 |
---|
| | | (Link) |
|
es pat ne tik daudz par to, cik ļoti tā majonēze izmaina garšu, cik par to, ka tā majonēze tak ir ellīgi neveselīga! tas, un vēl arī mazais faktors, ka man vienmēr slikti paliek no majonēzes (šo argumentu es gan neliku galdā, jo tad man teiktu, lai es vienkārši to zivi neēdu, but that was not an option).
bet es uzvarēju! zivs bija ar dillēm un vēl kaut kādām zaļum-garšvielām :)
vaine?! kuda mir kaķicca.. |
|
|
Sviesta Ciba |