: who's that girl? -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
> the cut
> fashion telegraph
> more life

Maijs 4., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:06
ja es viena mājās būtu, goda vārds, tai tautas skaitītājai aizcirstu durvis deguna priekšā. es nesaprotu, kādos tādos kursos viņi tur gāja, kur tik elementāru lietu kā kurpju novilkšanu pirms slāj pār manu viesistabas grīdu (viņa var pateikties juniversam, ka tieši tur es šodien noslinkoju nomazgāt, - būtu spērusi zemes gaisā) neiemāca. un vispār tādus jautājumus uzskatu par ielaušanos manā privātajā dzīvē. manas iecienītās filmas un grāmatas, par ko es domāju, - jā, lūdzu, parunāsim, bet - kad māja uzcelta, kad nodota ekspluatācijā, cik ilgi te dzīvoju? none of your fucking business!

(8 with milk | cup of coffee?)

Comments:


From:[info]komeeta_naak
Date:4. Maijs 2011 - 19:51
(Link)
elementāra lieta ir, pats mazākais, piedāvāt čības viesiem, bet vispār labais tonis ir nelikt vilkt nost apavus. kamõn, neesi redzējusi SATC sēriju, kur Kerijai nopizģīja kurpes? tautas skaitītājs, hotj i neaicināts, tomēr ir viesis :P
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Maijs 2011 - 21:12
(Link)
kurš te vispār paspēja piedāvāt čības? tad, kad viņa jau ienesās istabā un apsēdās? jā, man bija doma, moš demonstratīvi piedāvāt viņai čības tad.

ja labais tonis ir pietapsēt savu houstu istabas, tad labais tonis my ass!
[User Picture]
From:[info]aardark
Date:4. Maijs 2011 - 20:28
(Link)
Man gan liekas, ka mīļākās filmas vai grāmatas ir daudz personiskāki jautājumi, nekā mājas uzcelšanas gads vai cik ilgi es tur dzīvoju.
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Maijs 2011 - 21:14
(Link)
vai ne? man arī likās, ka tā vajadzētu būt. bet tādi jautājumi par māju liek justies tā, it kā es būtu nopratināšanā. ko vēl jūs gribēsiet zināt, - cik vērtīgu lietu man mājās un kur tās atrodas?
[User Picture]
From:[info]kro
Date:4. Maijs 2011 - 20:56
(Link)
take it easy
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Maijs 2011 - 21:15
(Link)
but why? it pissed me off.
From:[info]
Date:4. Maijs 2011 - 22:37
(Link)
bet mīļā sirds, tak varēji saskaitīties internātā un nelaist tādas ne tuvumā :)
[User Picture]
From:[info]f
Date:4. Maijs 2011 - 23:19
(Link)
es jau tā arī darīju, tāpēc - iedomājies manu sašutumu! tā arī nesapratu, kāda velna pēc viņa tē līda, murmināja kaut ko par "mājām" un "mājsaimniecībām". žurkas.

> Go to Top
Sviesta Ciba