07 April 2016 @ 01:48 pm
 
pieaugušie vienkārši neprot svinēt dzimšanas dienas, tāpēc arī nevienam tās nepatīk. (tas ir, ja distancējamies no obvious fakta, ka tas nozīmē kļūšanu vecākam un vai vispār ir iespējams lielāks posts par to.) neatceros, ka kāds no maniem bērnudārza biedriem būtu kādreiz sūkstījies: "bļin, pēc trim dienām."
 
 
( Post a new comment )
sirdnA[info]sirdna on April 7th, 2016 - 03:02 pm
Tāpēc, ka sīči dzimenes neorganizē
(Reply) (Thread) (Link)
[info]unpy on April 7th, 2016 - 03:17 pm
Tieši tā, ja man jubilejas organizētu kāds smalks kāzu rīkotāju kantoris un ne par manu naudu, gan jau, ka būtu par šīm stāvā sajūsmā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Kate[info]es_esmu_dzhims on April 7th, 2016 - 04:35 pm
Man shkjiet, ka, ja gribaas lielu dzimshanas dienu, tad ir interesanti vinju organizeet (ja vien x iemeslu deelj nesagaidi, ka kaadam tas buutu jaadara tavaa vietaa, bet te laikam ir runa par skatiijumu par to, kaa lietas straadaa)
(Reply) (Parent) (Link)
#[info]mazaa_zive on April 7th, 2016 - 03:11 pm
pieaugušie vispār mēdz lietas sarežģīt, darot kaut ko ar pienākuma apziņu- ka tā pienākas, tā dara. Un padarīt tās nebaudāmas pirmkārt sev, otrkārt citiem, kuriem arī nemaz negribas būt tur, kur viņus aicina šī paša iemesla dēļ..čakarēt sev svinības un svētu reizes ar darbībam, kuras iedomājas, ka ir nepieciešamas Kādam
(Reply) (Link)
ro[info]roncijs on April 7th, 2016 - 08:16 pm
pārlasījos ka tavs bērnudārza biedrs pārstājis skūpstīties un atcerējies "bļin, pēc trim dienām."
(Reply) (Link)
(Anonymous) on April 9th, 2016 - 10:42 pm
svinēt dzimšanas dienas vispār ir atavisms no agriem tīņiem
(Reply) (Link)
Lex[info]adrastea on April 11th, 2016 - 12:58 pm
oj, mums ar A ta patik organizet dzimsanas dienas, ka sogad pat planojam vinam organizet divas - vienu Brisele, vienu pie vecakiem Vacija!

Es vienmer esmu super super excited un jau pusgadu ieprieks izdomaju dresskodu un dekoracijas. :D

Zinu, ka citiem nepatik but uzmanibas centra, bet man laikam ir tiesi preteji! Labprat ar lieliem cipariem vel uzpustu cik isti man gadi paliek!

Ja cilvekam ir sajuta, ka vins nav realizejis sevis iedomatos merkus savam vecumam tad varbut negribas lieku atgadinajumu.
(Reply) (Link)