disfigurator

Debīlākā velotrauma ever

Jul. 11th, 2013 | 04:01
No: : disfigurator

http://www.post-apo.lv/forums/viewtopic.php?p=15412#p15412

No, srsly, pedālis ar visu klani nolūzt pie monobloka ass un gaļa pa gaisu - pat neliku nekādu dižo slodzi tajā brīdī uz to pedāli. Detaļas (tā skaitā bildes) melkēt augstāk esošajā linkā.

Ui, sorrī, prasa ielogošanos. Tad nu - deteļas zem lj-cut

Tad nu, gore ir te











Kā gadījās? Lūk:

Braucu pa Viestura prospektu, vēlāk pa Ezera ielu, klausos laimīgs Watain izpildījuma Trve Black Metal un skatos - priekšā vilcienu sastāvs. Tuvojos zīmei, uz kuras rakstīts - pārbrauktuve atvērta no tikiem līdz tikiem. Pārējā laikā tā var būt slēgta līdz pat 2 stundām. Nu, ok - jānobrauc malā.
Uzbraucu uz zaļās zonas un pļek - ķēde pārtūka?
Izbrīnīts, nudien izbrīnīts skatos - mētājās pedālis ar visu klani. Ha, pedālis pie ass nolūzis. Manam ritenim, kurš šķita būvēts no titāna, nu ir kaut kas salūzis - pēc ~7 gadiem! Pačekoju lūzuma vietu - svaiga tā ir tikai pusē. Značit bija jau gadu gaitā aizlūzis un tagad sanāca piebeigt.

Čo ta kāju arī nobrāāāāāāāā


WTF

Skatos: izliekusies un uz āru izbīdījusies gaļiņa, un plēsums centrimetru dziļumā, kādu 10cm garumā - normāli tek asintiņa. Kapilārā asiņošana. Nobrāzums, lol, kā tad.
Skatos - asajā lūzuma vietā, ass vidū, mana gaļiņa sastūķējusies: ha, tad redz, kur cauruma sastāvs pazuda.
Turpat zālītē arī piemetos un zvanīju, lai Annu savāc. Informēju Miku, ka nebūšu un tupināju gaidīt, fantazējot, cik labs laiks un cik kruti būtu malkot kviešu alu, braukāt ar velo, fotografēt un tā. Bet nē, sēžu te zālē, klausos vilcienā. Ne tas sliktākais variants.

Piebrauc pie dzelzceļa pārbrauktuves kāds pavecāks pāris. Paiet minūtes 3 un atveras durvis:\
- Jums nevajag palīdzību?
- Nē, paldies, man jau brauc pakaļ!

Pieņemu, ka sieviete ieraudzīja normālo asins peļķīti zem kājas un nolēma apvaicāties. Prieks, ka arī šādā nostūrī var sastapt cilvēkus, kas gatavi palīdzēt citiem.

Slimnīcā pieteicu savu problēmu kā uzsprāgušu kāju. Tiesa, saprazdams, ka šis jociņš var tapt pārprasts, izlaboju savu verbālo kļūdu un uzmetu kāju uz letes, atrādot suvenīru. Nozīmēja uz šūšanu un visa procedūra kopā ar gaidīšanu bija 1,5h.
Šūšanas procesā pasmējos ar med. personālu par, piem., draudiem, ka oranžais sāpēs. Kad sāka ar to tīrīt brūci, skaļi teicu - he, biju iedomājies, ka būs niknāk. Un, šķietami uztvēruši manu lieko bravūrismu, iebrauca kārtīgi brūcē, liekot man iegrābties operāciju galda rāmī, paziņojot: O, jā, trāpīts! : D : D : D

Pavisam citāds bradājums indīd



 
Tags: , , ,

Pilns sakāmais | Rādīt visus komentārus


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.