running to stand still

March 6th, 2010

09:26 am

jau otro rītu pamostos ar ārprātīgām kakla sāpēm, tas ir diezgan tracinoši. gribētos pasūdzēties, ka man atkal nav ko vilkt, bet tā nav taisnība, jo gādīgā māmiņa aiznesa manas saplēstās drēbes pie šuvējiem un tagad man ir dažādu pasen un nesen saplēstu drēbju uzlabotās versijas, bet salikt kopā atbilstošās formas, krāsas un materiālus vienalga ir pārāk grūti. izlasīju vakar Zontāgas Reborn un sapratu, ka man tak būtu jāatsāk lasīt, citādāk nav nopietni izlasīt kādas trīs grāmatas vairākos mēnešos. un vēl man ir maniakāla vēlme izmest vairāk kā pusi istabas satura, bet mazliet bail, jo tās lietas man apkārt tik ļoti esmu es pati, bail, ka paliks žēl.

Smashing Pumpkins ir brīnišķīgi, un vakardienas Helēnas & Levītu koncerts bija burvīgs.
Tags: ,

11:41 pm

pirmīt stāvēju un runāju ar vecākiem, un atkal uznāca drausmīgas dusmas un gadiem ilgi krāts aizvainojums, kam es tik labi redzu iemeslus, cēloņus un iespējamās sekas, ja es neko nemainīšu, un man gribējās to visu kaut kur izrakstīt vai vismaz izkliegt. un tad es tomēr parādīju tētim tās savas nolāpītās bildes un izstāstīju, kāda man ir iecere, un viņš teica, ka ir labi, un liekas, tā bija pirmā reize ever, kad viņš kaut kā pozitīvi izteicās par to, ko es daru, bet tas nesniedz nekādu prieku vai apmierinājumu, jo es sevi pārliecinu, ka viņš to teica tikai žēluma dēļ.

ir patīkami redzēt, kā lietas, kas vēl pirms gada man būtu sagādājušas pamatīgas problēmas, izrādās viegli izdarāmas un pārvaramas. un par pārējo es jums drošvien pastāstīšu kādu citu dienu, šodien es izskraidīju teju visus papīru veikalus no Stabu ielas līdz GC, un vēl mēs mazgājām kaķi, un pēdējo divu dienu laikā es esmu iztērējusi 1/3 no mēneša dzīvojamās naudas. jācer, ka vismaz grūbām vēl sanāks, lol.
Powered by Sviesta Ciba