running to stand still

January 4th, 2010

01:33 am

es taču pieteicos ielts'am janvāra beigās un tagad attapos, ka jāuzlabo savas eseju un citu figņu rakstīšanas prasmes (man riebjas, ka katrā priekšmetā un katrā jomā ir citādākas esejas rakstīšanas prasības un standarti, arghh), bet es, kā vienmēr, visu novelku līdz pēdējam. tā rakstīšanas daļa, godīgi sakot, ir tas, kas mani biedē visvairāk - nu, iedod tev tur tādu diagrammu, kas parāda, teiksim, indonēzijas iedzīvotāju migrāciju laika posmā 1981 - 1999, un tagad nu izpaudies no visas sirds, to aprakstot. tagad gan es pieķēros esejai par kredītiem un, gūglējot konkrētas ekonomikas frāzes, uzdūros dažām interesantām lapām, tb, šai te http://latviaeconomy.blogspot.com/ man nav ne jausmas, kas tas par čali, bet ir interesanti paskatīties, ko par mums saka citu valstu eksperti.
p.s. iesaku paklišķināt arī uz citiem tur ieliktajiem linkiem, long live interneta blogi

01:02 pm

vakar satiku franču meiteni, kura bija aizbraukusi brīvdienās uz mājām. es viņai biju palūgusi atvest man visādas lietas no fr., ieskaitot rokforu un tos nenormāli garšīgos makaronus (ne jau makaronus kā makaronus, bet tos saldumus, kuri ir vienkārši brīnišķīgi). cita starpā viņa man atveda arī dažus žurnālus, arī franču Glamour versiju. ziniet, es jau vairākus gadus lasu britu Glamour (katram savs guilty pleasure, vai ne), un tā interesanti salīdzināt - frančiem tur ir daudz vairāk par seksu un vampīriem, srsly. lai vai kā, tur bija interesants raksts par internetiem un kaut kādiem modes blogiem, tviteriem etc, un, Glamour iedvesmota, sāku papētīt slavenu cilvēku tviterus. mans mīļākais so far laikam ir Karl Lagerfeld'a tviteris, kurā ir dažas foršas domas un idejas (Don't look to the approval of others for your mental stability un The most important thing is to do things, not to have done them.) šodien iedomājos, ka būtu jāpapēta vietējo slavenību tviteri, un kas gan ir lielākas slavenības dievzemītē par politiķiem. tā nu dažu minūšu laikā es uzzināju, ka Šleseram ir lielas problēmas ar komatiem un viņš tagad ir Austrālijā, Repše nemāk rakstīt vārdu kompetence, bet Dombrovskis laikam tomēr ir garlaicīgs, jo viņš tur tikai reklamē savu blogu. ir diezgan interesanti skatīties, kā Latvija pamazām internetizējas, un man patīk tviters, es tur iešu vēl.

09:04 pm

biežākais kompliments (?), ko saņemu - es esot smieklīga.
bet vispār jau četras stundas nevaru aiziet līdz veikalam, lai arī tur man neko daudz nevajag, izurbos cauri visiem semestra materiāliem starpkult.komun., un tagad fiziskās mazkustības dēļ mēģinu apgūt visādus veidus, kā darīt stulbas lietas. (jūs zinājāt, ka aizlikt kāju aiz galvas tomēr ir diezgan sarežģīti, it sevišķi ja vienlaikus runā pa telefonu?)
vienvārdsakot, sesija ir klāt.
Tags: ,
Powered by Sviesta Ciba